2777
2789
عنوان

موندم چی کار کنم

761 بازدید | 131 پست

سلام خوبین یه موضوعی یه چند روز پیش اومده که بابتش از دیشب حالم بد تپش قلب گرفتم استرس شدید داشتم و دارم الآنم یکم تپش قلب هنوز دارم من توی روبیکا با یک پسری آشنا شدم بیست و سه سالشه من هیفده سالمه بعد خب اول خیلی گرم گرفتیم ینی زود اوک شدیم شوخی میکردیم توی یک گپ که دختر و پسر قاطی بودن باهاش آشنا شدم توی گپ بهش گفتن عکس الکلی که داری میخوری رو بفرست منم توی گپ باهاش حرف میزدم شوخی میکردم یه چند دقیقه گذشت روی پیامش ریپ زدن که عکس الکلش بفرست پی بعد حرفامون شروع و شدو اینا بعد فرداش فک کنم داداشم فهمید بعد روبیکامو حک کرد بعد ربات همه پیویا بلاک کرد بعد از گپ ها هم بیرونم کرد بعدش دختر عمومو توی عید دیدنی اینا دیدم بهش گفتم با اکانت خودش بره پیویش بگه جریان که من بلاکش نکردم داداشم کرده منو از بلاکی درم بیاره بعد اینم رفت بهش گفت طرفم گفت اوکیه بعد بهم زنگ زد یکم حرف زدیم گفتیم خندیدیم ینی دیروز شب و عصر و ظهر همش زنگ می‌زدیم دیشبم با دختر عموم اینا مهمونی بودیم رفتیم تو اتاق بهش زنگ زدیم حرف زدیم بعد آخر صحبتا یه چیزی گفت حالم گرفت گفت انقد زنگ میزنی من عصبی شم بلاک میکنم اینا گفت از یه جا به بعد فهمیدم ارامشم برام مهمتره بعد گفت رلم باهاش یکسال بودم بعد بدون دلیل ولم کرده البته من اینو خبر داشتم بعد گفت دو ماه باهاش حرف نزدم هنوزم حالم بد بعد با خودم گفتم این اگه اونو انقد میخاسته هنوزم فکر می‌کنه بهش منو خیارم حساب نمیکنه خلاصه ناراحت شدم میخاستیم بریم گوشیو قطع کردم رفتیم خونه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بله حتما بهش فکر میکنه و هنوزم درگیرشه 

انقدرم نگو بعد بعد

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

فقط میتونم بگم ازش دور شو... تو سن خیلی حساسی هستی

به احساساتت غلبه کن

-اگه آدما می‌تونستن بدون ترس راجع به اعتقاداتشون حرف بزنن دنیا قطعا جای بهتری می‌شد😏*حامی حقوق حیوانات و گیاهخوار* Freedom 💎

دم داداشت گرم اما شما بخواهی کاری رو بکنی میکنی . نمیگم دست و پای دخترا رو باید بست اما دوستی که از فضای مجازی شروع بشه تو سن بالاش تهش کلاهبرداری و یا یه رابطه اشتباهه شما که سنت خیلی کمه. به فکرکنکورت باش دانشگاه بری از اینا پره پر. 

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......
انشاءالله خدا مشکلتو حل کنه 

چقدر مهربون.. تو همه تاپیکا همینو میگین ✨

-اگه آدما می‌تونستن بدون ترس راجع به اعتقاداتشون حرف بزنن دنیا قطعا جای بهتری می‌شد😏*حامی حقوق حیوانات و گیاهخوار* Freedom 💎

آدامش رو اینجا میگم حتمن بخونین بعد اومدم خونه همه خوابیدن من تا سحر بیدارم کلا بعد اینا نصب کردم بهش پیام دادم خیلی ناراحت بودم بعد بهم گفت بهار خیلی رو مخی همش زنگ میزنی پیله ای منم گفتم حق داری بعد گفت بزار از الان بگم ما فقط دوستیم نه بیشتر نه کمتر بعد فهمیدم رلش که یکسال باهاش بوده رفته خاستگاریش بعد دختره همونجا جلوی خانواده ها گفته نه به خودشم گفته نمیخامت بعد گفت که وقتی از خونه اومده بیرون پشت فرمون سکته قلبی کرد فرداش تو بیمارستان بهوش اومده دختره هم وقتی فهمیده هیچی نگفته براشم مهم نبوده بعدش همش یه من می‌گفت تو خودت بگو دوست باشیم یا رل یا هر چیه دیگ ولی انگار امشب عوض شده بود حرفاش می‌گفت من نمتونم سختمه درکم کن نمتونم برم تو رابطه بیا تمومش کنیم بیخیال ولش کن و اینا خب ما هنوز همو شاید دو روز می‌شناسیم رلم نیستیم در حد دوستیم ولی خب همون شب اول پروفش خودش بود منم پروفش که دیدم ازش خوشم اومد بعد حس کردم ادمیه که حالمو خوب می‌کنه از نظر شوخی اینا هم خیلی اوکییم بعدم که ویس داد و زنگ زدیمو اینا برای خودمم عجیب بود تا حالا انقد زود به زود دلم برای کسی تنگ نمیشد ولی همین دیروز همش تنگ میشد هی دوست داشتم تلفنی باهاش حرف بزنم هی زنگ میزدم بهش حتی اون وقتی که بلاک بود اعصابم خورد شده بود دوست داشتم ببینمش دوست داشتم برگرده اون هنوز نمدونه من یه حسی بهش دارم نمی‌دونم چی کار کنم آخه هنوز خیلی زود واسه این حرفا ولی همش از رفتن حرف میزنه نمدونم بهش بگم یا نه بدتر از همه اینک اون کرج من اطراف مشد

عزیزم یه داستان هست

میگه 2تا جوجه عاشق همدیگه میشن

بزرگ میشن میبینن دوتاشون خروسن

اپل اینکه سنت خیلی پایینه

دوم درسته الان دلت هیجان یه رابطه احساسی رو میخواد اما تو محدودیت داری

اومدیم و رفتی تو رابطه باهاش

خواست برید بیرون

بنظرت تو میتونی؟ 

سوم اینکه تو تا 35 سالگی وقت داری تا با مردای زیادی آشنا بشی پس فقط فکز نکن اره این ادمی که برای جلب توجه میاد از الکل خوردنش میگه خیلی آدم جالبیه و تنها مرد روی زمینه

و در آخر الان وقت درس و مشقه اگه الان بخوای بچسبی به پسرای مجازی دیگه کارت زاره

یه تفاوت با بقیه داشته باش و بیخیال اینطور ادما شو

حداقل الان

آدامش رو اینجا میگم حتمن بخونین بعد اومدم خونه همه خوابیدن من تا سحر بیدارم کلا بعد اینا نصب کردم به ...

دختر جون سنت کمه. ته این رابطه ها بخدا چیزی نیست. فقط حال خودت بد میشه.. لطفا به حرفم گوش کن و پا روی احساست بذار و دیگه با این پسره حرف نزن