2777
2789
گفتم ک عادته خیلی چیزا.ساعت دو سه ام بخوابی میشه ساعت نه بیدارشی . اما ساعت دوسه ظهرم یکی دوساعت بخو ...

من نمیخوام عادت کنم من میخوام جوری که هستم باشم دلم میخواد تواین سال جدید اول حواسم به حال خودم باشه من ادم خواب شب هستم دلم میخواد جسارت اینو داشته باشم برم دکتر دارو بگیرم استفاده کنم بیخیال این بشم که چرا و برای چی بیدار مونده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو غذاشو آماده کن اگه خوابت گرفت بخواب.برای چی بیدار میمونی خب؟

چون میگه باهم بخوریم تنها نمیخوره

باهم هم بخوابیم 

ولی منو بیدار نگه میداره هیچ وقت نمیگه بیا بخاطر تو زودتر بخوابیم ولی میگه بیا چند تا فیلم ببینیم که خوابم بگیره!

اره دوسش دارم ولی تفاوتمون زمین تا اسمونه 

بهش بگو من شب میخوام زود بخوابم غذاتو آماده کردم بخور وهروقت دوست داشتی بخواب بعدش هم برو توی اتاق بگیر بخواب.اگه چیزی گفت بگو اگه زود نخوابم بیخواب میشم اذیت میشم.راحت باهاش حرف بزن خب.

ازتون خواهش میکنم اگه پیاممو دیدید برام دعا کنید مثل یه آدم حسابی به فکر خودمم باشم نترسم از اینکه اگه تو هر شرایطی کنارش نبودم ترکم کنه

دعا کنید توسال جدید برم پیش یه روانپزشک و با دارو شروع کنم شب ها با آرامش بخوابم بدون دلهره و فکر به اینکه به چه انگیزه ای دلش میخواد تا اخر شب بیدار باشه حتی وقتی که چشماش از زور خواب فرمزه

بهش بگو من شب میخوام زود بخوابم غذاتو آماده کردم بخور وهروقت دوست داشتی بخواب بعدش هم برو توی اتاق ب ...

اونوقت میگه باهم بخوریم ولی نخواب فیلم ببینیم بعد اگرم نبینم و بخوام بخوابم صداشو کم نمیکنه خونمون کلا شصت متره صدا تلوزیون تو اتاق خوابه