2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان خود ما هم بیداریم داریم توی نی نی سایت پیام میدیم.شاید خوابش نمیاد یه جوری عادت کرده خب.

من الان بیخواب شدم که دارم پیام میدم دقیقا امشب هم این اتفاق افتاد رفته بود بیرون دوازده برگشت دوش و تلوزیون تا ساعت دو من از دوازده که اومد کلی کلنجار رفتم با خودم ولی خوابم نبرد تا همین حالا

منظورم اینه به نظرم تنها راه حل من اینه برم روانپزشک و برام قرص خ‌واب تجویز کنه اینجوری یکساعت قبل خ ...

ی مدت توام شبا تا ساعت دو کنارش بیدارباش فیلمایی ک دوس داریو بذار ببینید. چون همه چی عادته. بگذره اون حس اضطرابتم کم میشه 

parasoo1989@
ی مدت توام شبا تا ساعت دو کنارش بیدارباش فیلمایی ک دوس داریو بذار ببینید. چون همه چی عادته. بگذره او ...

اخه فرداش به کارام نمیرسم اگه خوابم کم باشه

اون کارش یازده صبح میره

من خودم نهایت هشت بیدارم

من الان بیخواب شدم که دارم پیام میدم دقیقا امشب هم این اتفاق افتاد رفته بود بیرون دوازده برگشت دوش و ...

کلا مثال زدم ماهایی که الان توی نی نی سایت داریم پیام میدیم.یه کم بیخیال باش.خوابت میبره.باور کن همه چی امن وامانه.به چیزهای خوب فکر کن.

اخه فرداش به کارام نمیرسم اگه خوابم کم باشه اون کارش یازده صبح میره من خودم نهایت هشت بیدارم

اگه شاغلی ک هیچ بحثش جداس. اگه نه توخونه ای ک همون ساعت نه اینا بیدارشو بعدم عصرم یوی دوساعت بخواب ک شبم دیرتر خوابت میبره اینجوری

parasoo1989@

دوستان من همیشه ترس اینو داشتم که اگه بخوابم همسرم بیدار باشه حتما داره بهم خیانت میکنه یا چت یا تلفن چون میشناسمش خیلی ادم بی جنبه و بدون حریم هست

واسه همین هیچ وقت نرفتم سمت قرص خواب 

ولی الان که اینهمه از زندگی گذشته میخوام به خودم اهمیت بدم الان میگم اون دلش نمیخواد بخوابه مهم نیست برام من که خوابم میاد چرا بزارم با صدای زیاد تلوزیون منو بی خواب کنه و تا صبح بشینم بعد اون خودش دو سه ساعت بعد به راحتی خ‌ابش میبره

خواهش میکنم یه تلنگری بهم بزنید امسال به فکر خودمم باشم

رم دکتر دارو بگیرم خواب راحت داشته باشم

اگه شاغلی ک هیچ بحثش جداس. اگه نه توخونه ای ک همون ساعت نه اینا بیدارشو بعدم عصرم یوی دوساعت بخواب ک ...

خواب شب بهم انرژی میده با روشن شدن هوا منم بیدار میشدم نهایت دوساعت بیشتر بتونم بخوابم

کنار نیومدم والا. کاری از دستم برنمیاد کار خودشو انجام میده.. اصلا هم پیشم نمیخوابه

چقدر سرد دقیقا مثل شوهر من

واقعا نمیدونم چه انگیزه ای داره واسه دیدن تلوزیون و اینستا شبها

انگار از خواب فراریه ساعت دوازده که میشه میگه چه وقت خوابه؟!

خب شبها بیخیال باش زودتر خوابت ببره صبح بتونی راحت بیدار بشی.الان دیگه بگیر بخواب.

بیخواب بشم خوابم نمیبره 

جالب اینجاس من گاهی شده از خستگی زیاد ساعت ده شب اگه دراز میکشیدم خوابم میبرد ولی بخاطرش نخوابیدم تا دوازده بیدار موندم که باهم بخوابیم بعد دولزده هم دیدم نمیاد و دوسه ساعت بعد اومده

این بیشتر ازارم میده

خواب شب بهم انرژی میده با روشن شدن هوا منم بیدار میشدم نهایت دوساعت بیشتر بتونم بخوابم

گفتم ک عادته خیلی چیزا.ساعت دو سه ام بخوابی میشه ساعت نه بیدارشی . اما ساعت دوسه ظهرم یکی دوساعت بخوابی

parasoo1989@