🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای نی نی سایت هستید.. بهلهه اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥 ایشششششششششش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من بلد نیستم وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
میخوام کمکشون کنم ولی فک میکنم دلداری اصلا رو حالشون تاثیر نمیزاره
🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای نی نی سایت هستید.. بهلهه اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥 ایشششششششششش
چون کسیو ندارن میان اینجا مطرح میکنن😂🙂. منم میخاستمم ی همچین تاپیکی بزارم.
بنظرت دلداری های بقیه حالشونو خوب میکنه؟
هعی خیلی حس بدیه بقیه میان درداشونو میگن اونوقت تو هیچ کاری برای بهتر کردنشون از دستت بر نمیاد
اگه خدایی باشه خدا اثر خوبش رو نمیذاره و اگه بد باشه شیطان اثر بدش رو کمک میکنه مؤثر بشه
هیچ چیز بی تأثیر نیس در عالم
برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
اتفاقا به نکته بسیار مهمی اشاره کردین میشه یه بار دیگه سوالتون بکینیادم رفت 🤣
😂😂
والا من تاپیک زدم یه چن نفری بیان راهنمایی نصحیتی راهحلی چیزی بگن بعد یکی اومده بو دو سه تا حرف انگیزشی زد فک کردم دختره هی عزیزم ممنونو فداتشم مرسی و اینا تا اینکه یکی گف مرده گفتم پ خاک تو سرم منه خرو بگو تاپیک زدم از بدبختی درام یه عالمه عصابم خورد شد به جز سه چار نفرم کسی نیومد اون همه م نوشتم تاپیکمم نمیدونم چجوری حذف کنم عصابمم خیلی خورده 😐
حتما تأثیر داره چه نوشته چه حرف رو در رو اثر خوب یا بد خودش رو داره اگه خدایی ب ...
من خیلی از اعماق وجود دعاشون میکنم ولی احساس میکنم دلداری میدم حالشون از حرفام بهم میخوره😂😂😂 یعنی عین مامانبزرگام