رابطمون بهم خورد خیلی هم پولداره میلیادره شرکت همه چیز بهش قبلا پول داده بودم ترید کنه سود بزنه آخر دعوامون شد گفت سودتو نمیدم فقط پولتو اونم ۹دلار دیگه باید واریز کنی بتونم ۵۰ دلار کامل بهت انتقال بدم دیشب فرستادم گفت امروز برات برداشت میزنم میدم تا الانه ک هیچ خبری ازش نیست واقعا چرا یکی ک شرکت خونه ماشین لوکس داشته باشه همچین کاری کنه ک اذیت شم 🤦🏼♀️
به این فکر کردی که ممکنه همون خونه و ماشینو از همین راه بدست آورده باشه؟
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
بی شخصیت دیگ ذات واقعیش الان نشونت میده خدا رو شکر کن که زود متوجه شدی
همون ولی خیلی بی غیرت باید باشه ک داره از احساسات دخترانه من سواستفاده میکنه لذت میبره من ک بخاطره حالا کارهایی قبلا برام کرد اون پول میزارم به حساب کارهاش ولی یکم وجدان داشت اینجور نمیشد
من که نمیشناسمش ولی هیچ وقت هیچ وقت نگو نماز میخونه روزه میگیره فلانه الان یه جور روشه یه جور سرپوشه این کار
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...