2777
2789
عنوان

عید کوفتم شد

684 بازدید | 18 پست

هیچی از این تعطیلات نفهمیدم بریدم گفتم عید استراحت میکنم ی حال و هوایی عوض میکنم اما یک روزم نشد چهار شنبه سوری خونه مادر بزرگه همسرم دعوت بودیم یکی از نوه ها انگاری مریض بود یکسره گریه میکرد پسر من 5ماهشه اونم 10ماهه بود گفتم چشم آنقدر گریه می‌کنه میگفتن از دندونشه ولی معلوم بود که بدجوری سرما خورده از اونجا که اومدیم دخترم فرداش تب کرد و داغون شد سرفه های شدید اسهال و استفراغ های شدید کم مونده بود بستریش کنن تا الآنم بهتر شده یکم حالا هم پسر 5ماهم گرفته نمیتونه نفس بکشه همش از خواب بیدار میشه گریه می‌کنه خودمو شوهرمم گرفتیم دیگه جون نمونده تو تنم ای کاش میگفتن مریضه نمی‌رفتم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مثل مادرشوهر بیشعور و بی فرهنگ و بیشخصیت من که هروقت بچه جاری مریضه برش میداره میارتش خونه من بعدم میگه این علائمش به خاطر لوزه سوم چهارمشه مریض نیست😐حالا بچه لوزه شو عمل کرده چند سال پیش😐فکر هم میکنه من خرم از فرداشم ما میافتیم خدا لعنتش کنه 

مثل مادرشوهر بیشعور و بی فرهنگ و بیشخصیت من که هروقت بچه جاری مریضه برش میداره میارتش خونه من لعدم م ...

اگه میگفتن ما نمی‌رفتیم اونم نزدیک عید جاریمم اونجا بود خودش و بچه هاش مریض بودن گفتم صدات چرا گرفته گفت بخاطره الرژیه اونوقت مادرشوهرم گفت آره اینا بچه رو بردن دکتر اسهال استفراغ داشته 

ان شاء الله که بهتر بشید عزیزم

تحمل کنید و آروم باشید

دنیا هستش دیگه دارِ مکافاته 

چند وقت پیشم ما همگی مریض شدیم و رو به مرگ بودیم😭

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.