2777
2789
عنوان

یادآوری جواب بعد از دعوا

149 بازدید | 21 پست

آقا ، من دو سه روز پیش با مادرشوهرم بحثم شد، البته نه با بی احترامی...اون هر چی دلش خواست گفت،من نمیدونم چرا لال شده بودم، الان جوابا هی میاد تو ذهنم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

همه همینجورین طرف ادمو میشوره خشک میکنه پهن میکنه جم میکنه نمیتونی چیزی بگی تا موضوع تموم میشه همه چی عادی میشه تازع یادت میاد چی باید میگفتی ک فایده نداره😂😂😂😂😐مغز فعالب داریم ب همین خاطره😂😐

اینجا مردم تو رو با حرفاشون میکُشن ://  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ععزیزم همیشه خدا همینه ، بعد از دعوا جواب میاد تو ذهنت 🚶‍♀️💔

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
به نظرتون برم دوباره بحثو باز کنم؟ دارم دیوونه میشم😵‍💫

ن دیگه باز میگن این دلش میخاد دعوا. راه بندازع و این حرفا ولی اگه چیزی گفتم همین جواباتو با ارامش بگو 

همه همینجورین طرف ادمو میشوره خشک میکنه پهن میکنه جم میکنه نمیتونی چیزی بگی تا موضوع تموم میشه همه چ ...

دقیقااا همینطوره، خااااک تو این مغز،اینقدر سر هر حرفی که زده جواب داشتم، نمیدونم چرا اونموقع هنگ بودم

ن دیگه باز میگن این دلش میخاد دعوا. راه بندازع و این حرفا ولی اگه چیزی گفتم همین جواباتو با ارامش بگ ...

آره، فقط یه دفعه دیگه بیاد بگه، تمام جوابامو رو میکنم😎

دقیقااا همینطوره، خااااک تو این مغز،اینقدر سر هر حرفی که زده جواب داشتم، نمیدونم چرا اونموقع هنگ بود ...

اثن برا همه همنجوریه مگه کسی ک از قبل همه چیو یادش بمونه بتونه سریع ب روشون بیارع ک الحمالله مغز ما گنجایش ندارع زودی فراموش میکنه😂😂

اثن برا همه همنجوریه مگه کسی ک از قبل همه چیو یادش بمونه بتونه سریع ب روشون بیارع ک الحمالله مغز ما ...

نه ببین، مدتهاااا بود با خودم حرفامو مرور میکردما، الان که وقتش شد، اصن انگار نه انگار که منم حرفی داشتم،اونم تا تونست گلایه کرد ازم، هر چی هم دلش خواست گفت، منم اینطوری بودم دقیقا🫥😐

2790
2778
2791
2779
2792