2789
عنوان

حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 120 پست
حتما سلیقش ایجوریه ب ای نمیگن عقده ای کاش یکم احترام میزاشتینهمونجوری ک بعضیا ب خانماهای با حجاب احر ...

منم توهین نکردم اینم بگم دختر من درسته چادر سر نمیکنه ولی نماز میخونه اصلا با پسرا دوست نداره حرف بزنه روزه کامل میگیره 

برای مردی بمیر که کارت بانکی شو بده بهت بری خرید 😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣
چادر هیچ سختی نداره

نه که نداره  

من بیشتر از 30 ساله چادر میپوشم وسختی توش ندیدم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید چرا متاسفانه؟!؟🤔🤔

دوست داشتم دخترم چادر رو پس نمیزد ولی خب خودش نخواد زوری که نیست 

برای مردی بمیر که کارت بانکی شو بده بهت بری خرید 😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣
چطوری سرت میکنی‌که از سرت سر نخوره...منم سرم میکنم‌منتها همش دستمه به چادرمه از بس از سرم سر میخوره ...

روسری نخی بپوش

چادر های لبنانی راحته 

ساده ها پوشیدنش کمی سخته

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

من چادری ام ولی به دخترم گفتم هر چی خودت میخوای دخترم متاسفانه چادر رو قبول نکرد 

عزیی باید براش راه رو روشن کنی. ن اینکه زور باشه. 

برای کسانی که دوستشان داریم نوری باشیم🌱
نه که نداره   من بیشتر از 30 ساله چادر میپوشم وسختی توش ندیدم

متنفرم میگن تو تابستون سخته زمستون سخته تو خود فصل لباس یه فصل دیگه رو میپوشی بعد به چادر گیر میدی

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
چطوری سرت میکنی‌که از سرت سر نخوره...منم سرم میکنم‌منتها همش دستمه به چادرمه از بس از سرم سر میخوره ...

من بیشتر کشدار سر میکنم  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
وای فدات شم الان دارم گریه میکنم اومدم خونه دوستم  تنهام خودش رفت خونه مامانش اینا نیاز شدی ...

به جاش پاشو قران با معنی بخون

یا مثلا یکی از دعاهای قشنگ مفاتیح

اللهم صل علی محمد و آل محمد❤... لطفا درخواست دوستی ندید
شاید اطرافیان دوست داشته باشن لخت بگردن  من با اعتقاد کامل پوششمو انتخاب کردم  واین پیمان ...

فک‌کنم شما درست متوجه نشدی من اسم از بی‌حجابی لختی بردم ؟؟حجاب برتر چادر اما حجاب کامل تنها چادر نیست با حجاب بدون چادر داریم چادری بی حجاب که مو ریخته بیرون آرایش داره اینا هم داریم 

چادر گفتم تو خیلی مراسمات جوها نمیشه بدتر هتک حرمت بهشه

وای فدات شم الان دارم گریه میکنم اومدم خونه دوستم  تنهام خودش رفت خونه مامانش اینا نیاز شدی ...

خواستی درخواست بده باهام حرف بزن سوره هایی رو بخون که مشکل شرعی نداره

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭