من از بچگی نماز و روزه و حجاب رو خیلی دوست داشتم بعد به ائمه اعتقاد زیادی دارم نماز و روزه رو دسته پا شکسته میگیرم حجابم هم مقداری شل حجاب هستم میترسم چادر سر کنم میترسم بی احترامی بهش کنم قبلا چند باری سر کردم آرامش عجیبی داشتم توش الان حس میکنم چادر سر کنم راختر با مرگ برادرم کنار میام نمیدونم باید چیکار کنم چادر رو خیلی دوست دارم خیلی زیاد نمیدونم سر کنم یا نه
داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چطوری سرت میکنیکه از سرت سر نخوره...منم سرم میکنممنتها همش دستمه به چادرمه از بس از سرم سر میخوره ...
روسری نخی بپوش
چادر های لبنانی راحته
ساده ها پوشیدنش کمی سخته
از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).
شاید اطرافیان دوست داشته باشن لخت بگردن من با اعتقاد کامل پوششمو انتخاب کردم واین پیمان ...
فککنم شما درست متوجه نشدی من اسم از بیحجابی لختی بردم ؟؟حجاب برتر چادر اما حجاب کامل تنها چادر نیست با حجاب بدون چادر داریم چادری بی حجاب که مو ریخته بیرون آرایش داره اینا هم داریم