2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 7055 بازدید | 57 پست
از واکنش پدر مادرم میترسم که مهم نی برام میترسم وقتی سر کنم بی احترامی به حضرت زهرا و چادر بکنم بعد ...

تو داری سنت به این قشنگی رو حفظ میکنی اصلا اینطور فکر نکن،خدا رحمتشون کنه با ائمه محشور بشن ،اما عزیزم چه ربطی داره ، میدونی که تو عالم برزخ اموات برای اقوامشون میتونن دعا کنن، و دعاشون خیلی زود اجابت میشه، شاید برادرت برات دعا کرده ، مرگ عزیزان ربطی به چادر نداره که، تو چادر بپوش ثوابش رو هدیه کن به برادرت 

تو داری سنت به این قشنگی رو حفظ میکنی اصلا اینطور فکر نکن،خدا رحمتشون کنه با ائمه محشور بشن ،اما عزی ...

نمیدونم حس میکنم وقتی سر کنم راحت تر با مرگش کنار میام و دلم آروم میگیره 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم حس میکنم وقتی سر کنم راحت تر با مرگش کنار میام و دلم آروم میگیره 

نفست این فکر رو میکنه

بعدشم برادت داغ دل تو رو نیاز نداره که، قران هدیه کن بهش ،براش خیرات بده، چندتا نماز قضا بخون براش، بخدا اینا انقدر خوشحالش میکنه ،فکر کن برادرت این هدیه هارو ازت بگیره حالش خوبه و ازت راضیه یا دل مردگی و داغ و افسوست رو؟؟؟تازه بیایی بخاطرش چادر رو هم ترک کنی یعنی کارثواب رو،میدونه چقدر ناراحت میشه؟

نفست این فکر رو میکنه بعدشم برادت داغ دل تو رو نیاز نداره که، قران هدیه کن بهش ،براش خیرات بده، چند ...

نماز قضا ندارع نمیدونم سر کنم یا نه

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
یه ماه سرکن بد بود بزار کنار

وقتی سر. کنم بزارم کنار نمیشه چادر رو دوست دارم خیلی 

چادر لیاقت نمیخواد  افتخار میخواد  چادری شو و بهش افتخار کن

🥲

ممنون از حرفاتون خیلی خوب بود مرسی 

چند باری چادر سر کردم خیلی باهاش آرامش داشتمو دوست داشتم ولی حس میکردم چون خیلی بدم چادر رو نباید سر ...

قطعا لایقی که به دلت افتاده

بعدش هم عزیزم این خودش یه قدمه برای روز به روز بهتر و بهتر شدن،قدم به قدم پیش برو،اول حجابت رو رعایت کن بعد از گناهات توبه کن و انجامشون نده و...

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
قطعا لایقی که به دلت افتاده بعدش هم عزیزم این خودش یه قدمه برای روز به روز بهتر و بهتر شدن،قدم به ق ...

خدا منو میبینه؟

اونی که چادری بوده بعد ازدواج میزاره کنار، چه فکری راجع بهش میکنن ؟!

و اونی که بعد ازدواج تصمیم میگیره چادر سر میکنه , چه فکری راجع بهش میکنن؟؟

🌺✍🏻گاهی هیچ کس نمیداند در کجای دلت چه دردی نهفته است تو خود میدانی وخدایت