2777
2789
عنوان

کیا اینجورین؟؟؟😂😐🍓🌈🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 52 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخی عزیزم.🤍🐰  چقدر قشنگ تعریف کردی. ❤👀🫂مرسی

منم تا حدودی اینجوری هستم.  مثلا میگم اگر بارون ب ...

اره میدونی من خیلی درگیرشم نمیتونم ترکش کنم این عادتو هم خوبه هم بد 🤣🤣

یا مثلا میگم این انگشتم میشکونم اگه شکست یعنی به خواستم میرسم یا واقعا منو میخاد😐🤦🏻‍♀️

اره اصن میگم اگه شارژ گوشیم کمتر از ۵۰ بود ینی دوسم نداره یا فلان 😂😐

من حالم خراب تره. 😐

میام رقم های ساعت رو جمع می زنم، اگه حاصل جمع عددی باشه که دوست دارم، یعنی اوضاع خوبه و ان شاءالله کارم میشه. 😐😐

مثلا ساعت ۱۴:۲۷ باشه، میگم ۷+۲+۴+۱ میشه ۱۴، عدد ۱۴ رو دوست دارم، پس خوبه😍😃

ببین حتی اگه داشته باشم از درد بمیرم یا عجله داشته باشم هم باید این کار رو انجام بدم. 

این جمع زدن برای ارقام پلاک ماشین هم صدق میکنه 😭🤣😐

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
من🤣🤣🤣یا یسوال تو ذهنم میپرسم (هدف یا ارزم)که بهش میرسم یا ن بعد مثلا به یکی میگم  چایی میخور ...

خداااا فک نمیکردم کسی هم مث من باشه 🤣🤣وای خیلی خوشحالم تنها نیستم 😐😂🍓

من حالم خراب تره. 😐 میام رقم های ساعت رو جمع می زنم، اگه حاصل جمع عددی باشه که دوست دارم، یعنی اوض ...

وای ابجی واسه تو همش با ریاضیه 🤣🤣😐 من با چیزای خیلی ساده و مسخره این کارو میکنم 🤣