2777
2789
عنوان

کیا اینجورین؟؟؟😂😐🍓🌈🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 52 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وایییی من اینجوریم مثلا میگم اگه الان به ساعت نگاه عقربه بزرگه رو هر چند باشه به تعداد اون میگم میشه نمیشه ببینم به کدوم میفته 

یا کلمه و حروفی رو که میبینم شروع میکنم به میشه نمیشه گفتن ببینم به کدوم میفته با پلاک ماشین ها با گلبرگ های گل های تو فرش  یا هر نوشته و رقمی که جایی ببینم فکر میکردم فقط من اینجوریم 😐😂😂😂

احساس میکنم این یه روشه که واسه آروم کردن خودمون میریم سراغش

وایییی من اینجوریم مثلا میگم اگه الان به ساعت نگاه عقربه بزرگه رو هر چند باشه به تعداد اون میگم میشه ...

اخ دختر دقیقاااا 🤣🤣 اینا رو یادم رفت بگم

اوهوم میدونی نمیتونم ترکش کنم انگار معتادش شدم 😐😂

اخ دختر دقیقاااا 🤣🤣 اینا رو یادم رفت بگم اوهوم میدونی نمیتونم ترکش کنم انگار معتادش شدم 😐😂

تازه من وقتی میبینم نمیشه میفته انقد امتحان میکنم تا اونی که خودم میخوام بشه بعد میگم آها حالا شد اصن خودم بعضی اوقات فکر میکردم روانیم😂

تازه من وقتی میبینم نمیشه میفته انقد امتحان میکنم تا اونی که خودم میخوام بشه بعد میگم آها حالا شد اص ...

چقدددد منییییییی

وای ارهههه مثلا اگه منفی بشه نا امید میشم ولی میگم نه بابا از کجا معلوم منفیه

وقتی که مثبت میشه میگم حتمااااا همین اتفاق میفته و ذوق میکنم

نه اجی روانی نیستیم نمیدونم چی چیم 😂😂

بعد میگم مثلا خودتو راضی میکنی که چی بشه بدرک هرچی شد

ولی بازم همینکارو میکنم

چقدددد منییییییی وای ارهههه مثلا اگه منفی بشه نا امید میشم ولی میگم نه بابا از کجا معلوم منفیه وقت ...

واییی اصن دنیایی داریم واسه خودمون ماهم😂😂😂من با تعداد سرامیک های دیوار هم میکنم حتی مثلا میگم تا این سرامیک میشه نمیشه میکنیم😂😂