خاله_کیان(بوس_خاله) مدیر عضویت: 1392/05/08 تعداد پست: 8446 عنوان خدایی اگه با بچه های بالا نمی پریدم دوباره... | مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 21 پست با این حجم از استقبال دوباره برمی گشتم این جا حیف که الان با بکس بالا می پرم و وقت ندارم مرسی بیش از این اصرار نکنید. 😁 💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝 1402/01/08 | 01:16 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melissa عضویت: 1396/04/07 تعداد پست: 5932 نه واقعا بالان 😂 تويتتر رو واقعا دوست دارم اما به مناسبت عيد ترجيح ميدم نرم اعصابم داغون شه اومدم ني ني سايت ببينم مردم چطوري عيد ميگيرن كه اينجام خبري نيست
خاله_کیان(بوس_خاله) مدیر استارتر عضویت: 1392/05/08 تعداد پست: 8446 کجابودی اینهمه وقت خاله کیان بعد ممنوع شدن بحث سیاسی مذهبی رفتم تلگرام و توییتر و یه ادامه تحصیل برام پیش اومد و خودم هم کانال از سال ۹۵ زدم که تا الان دارمش نمی دونم هنوز بحث سیاسی مذهبی ممنوعه یا نه 💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝
خاله_کیان(بوس_خاله) مدیر استارتر عضویت: 1392/05/08 تعداد پست: 8446 تويتتر رو واقعا دوست دارم اما به مناسبت عيد ترجيح ميدم نرم اعصابم داغون شه اومدم ني ني سايت ببينم مر ... محیط توییتر با این جا فرق داره این جا نظر واقعی عامه مردم رو می بینی ولی اون جا... گرچه خیلی وقتا اون جا تصمیم می گیرن مردم به چی فکر کنن اما واقعیت مردم هنوز متفاوته 💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝
خاله_کیان(بوس_خاله) مدیر استارتر عضویت: 1392/05/08 تعداد پست: 8446 رفتی کدوم سایت که انقد فخر میفروشی😂 واقعا نی نی یاری؟ 💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝
دختره_نی_نی_یار عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 255 واقعا نی نی یاری؟ نه بابا اسممو اونطوری گذاشتم😀😂 وقتی یه ادمی نظراتش با تو یکی نیست و اخلاقتون باهم نمیسازه صرفا "عقده ای و حسود و دشمن شما نیست اون یه شخصیت دیگست.کاربر جدید نیستم کاربری اولم@minalmp بود دومی@pishi_mehrabon باهم دیگه مهربون باشیم♥️
melissa عضویت: 1396/04/07 تعداد پست: 5932 بعد ممنوع شدن بحث سیاسی مذهبی رفتم تلگرام و توییتر و یه ادامه تحصیل برام پیش اومد و خودم هم کانال از ... اينجا همه چي ممنوعه فقط بحث درمورد خاندان همسر ازاده
خاله_کیان(بوس_خاله) مدیر استارتر عضویت: 1392/05/08 تعداد پست: 8446 اينجا همه چي ممنوعه فقط بحث درمورد خاندان همسر ازاده 😂 💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝