2777
2789
عنوان

برای درمان وسواس چیکار کنم؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 50 پست
خودمم نمی‌دونم دقیقا علت این وسواس ها چیه. برای چی اینکارا را میکنم. مثل روانی ها شدم. ه ...

معنویت این افکار رو به صفر می‌رسونه .میگن وسواس ارثی هست .یا اتفاق هوایی که از بچگی برات افتاده رفته تو ناخوداگاهت و خودت خبر نداری .مدام پاکسازی ذهن کن یه دفتر بردار روزی یک صفحه بنویس متاسفم .لطفا مرا ببخش .متشکرم.دوستت دارم یا میتونی ذکر استغفرالله بگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسواس در طب سنتی از سردی مغز ایجاد میشه. 

سعی کن خوردن سردیجات مثل ماست و دوغ گوشت گاو ، عدس و ... رو به حداقل برسانی. 

صبح ناشتا سیاه دانه عسل بخور. 

هر روز اسفند و کندر دود کن 

از عطرهای طبیعی مثل عطر ها دارچین و ... بگیر و بو کن تا مغزت گرم بشه. 

گلاب هم عالیه . هم بخور و هم بو کن و به دست و صورتت بمال. 

عزیزم خود مواد شوینده هم باعث سرد شدن مغز می شود. چون بوی بدی دارند . پس از الکل و مواد شوینده که بوی تندی دارند کمتر استفاده کن.

عزیزم من خودم وسواسم رو درمان کردم چرا ناامیدی میدی به کسی که تو بحرانه انشالله مادر شما هم خوب میشن ...

عزیزدلم مامان من ۲۰ ساله وسواسی داره هرچی دکتر رفت خوب نشد

ب حرف من ک بخواد ناامید بشه یا نه؟

خب ناامید نشه والا

شما خوب شدی ولی مادر من نه پس من اعتقادی ندارم 

میشه دعام کنی:) خدایا کمکم کن۰..🐾🧡
عبارت متشکرم و دوستت دارم  برای چیه؟

ببین این چهار عبارت به حس بدی که داری داره میگه .ینی من مسیولیت تمام کارام را به عهده میگیرم .منو ببخش که اذیتت کردم .ممنونم ازت و دوستت دارم .تو کاری به معنیش نداشته باش مدام تکرار کن این چهار عبارت خودش اثرشو میزاره البته من به جای اینا استغفرالله ربی و اتوب الیه میگم .کتاب محدودیت صفر رو بخون کامل توضیح داده.عبارت ceeport رو زیر اسمت بنویس .به معنی نقطه صفر 

[QUOTE=282028743]عزیزدلم مامان من ۲۰ ساله وسواسی داره هرچی دکتر رفت خوب نشد ب حرف من ک بخواد ناامید بشه یا نه؟ خب ن ...[/QUOTE عزیزم خوب میشن مادرتون کاری ندارم درمان وسواس تقریبا کارایی که باید انجام داد رو تو این تاپیک نوشتم 

ببین این چهار عبارت به حس بدی که داری داره میگه .ینی من مسیولیت تمام کارام را به عهده میگیرم .منو بب ...

دوست عزیز از وقتی گذاشتید و توضیحاتی که دادید واقعا ممنونم.

شما برای درمان وسواس تون به مشاور مراجعه کردید؟

یا خودتون خودتون را درمان کردید؟