2777
2789
عنوان

برای درمان وسواس چیکار کنم؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاوره رفتید؟

اول از اینکه همه این افکار پوچه و واقعیت نداره و دوم این افکار از بیکاری میاد سراغ آدم .خودت رو سرگرم کن سعی کن بیکار نباشی .ویتامین ب زیاد بخور چون وقتی سروتونین مغز که مسیول شادیه تو مغز کم بشه این افکار زیاد میشه .سعی کن قبل اذان صبح بیدار باشی و دعا کنی نمازهاتو سر وقت بخونی ذکر استغفار و صلوات و سوره یاسین معجزه می‌کنه بعد چهل روز میبینی اثری از این افکار نیست

اول از اینکه همه این افکار پوچه و واقعیت نداره و دوم این افکار از بیکاری میاد سراغ آدم .خودت رو سرگر ...

عزیزم خودم می‌دونم افکارم اشتباست

و بارها با خودم حرف میزنم که دیگه میزارم کنار و اهمیت نمیدم 

مثلا از قبل با خودم عهد میکنم که اگر کسی اومد خونم بعدش فرش و مبل و کل خونه را ضدعفونی و تمیز نکنم ولی وقتی تو شرایط قرار میگیرم یادم می‌ره.

شاید از خستگی در حال مردن باشم ولی باید حتما همه جا را ضد عفونی کنم تا خوابم ببره.

اول از اینکه همه این افکار پوچه و واقعیت نداره و دوم این افکار از بیکاری میاد سراغ آدم .خودت رو سرگر ...

عزیزم از طرفی بیکار نیستم و شاغل هستم.

تو محیط کارمم همینطورم.

فرضا اگر بخوام مقنعه ام را مرتب کنم باید حتما قبلش دستامو با آب و مایع بشورم.

یا ....

اینقدر دستامو شستم دستام پیر شدند.

عزیزم خودم می‌دونم افکارم اشتباست و بارها با خودم حرف میزنم که دیگه میزارم کنار و اهمیت نمیدم  ...

ببین یه قرص هست دکتر باید برات تجویز کنه برا وسواسه ولی تو که میخوای باردار بشی نباید بخوری .

ببین یه قرص هست دکتر باید برات تجویز کنه برا وسواسه ولی تو که میخوای باردار بشی نباید بخوری .

کاش دوست نزدیکم بودی یا همسایمون قشنگ درکت میکنم اصلا ناراحت نباش همه چی حل میشه این افکار هم دوره ایه تموم میشه

کاش دوست نزدیکم بودی یا همسایمون قشنگ درکت میکنم اصلا ناراحت نباش همه چی حل میشه این افکار هم دوره ا ...

عزیزم قبلا وسواس تمیزی داشتم ولی تو این دو سال کرونا بیشتر وسواس رو محیط بیرون و هرچیزی که از بیرون بخاد وارد خونم بشه هست که خیلی عذاب آوره

عزیزم قبلا وسواس تمیزی داشتم ولی تو این دو سال کرونا بیشتر وسواس رو محیط بیرون و هرچیزی که از بیرون ...

سخته ولی باید رو خودت کار کنی مثلا بگو این دفعه دستمو نمیشورم ببینم چی میشه میلیمتری کم کن بگو اصلا برا چی باید بشورم بشورم که چی بشه همه میکروبها که مضر نیستن اگه خیلی بشوری وقتی سرما بخوری دیگه آنتی بیوتیک بهت اثر نمیکنه 

قپ قضیه رو بشکن ترست ریخته میشه مثلا زیاد تمیز میکنی که مریض نشی با خودت بگو خدای من همیشه حافظ و نگهبانمه من همیشه در سلامتی کاملم این جملات تاکیدی رو تو حالت آلفا یا همون خلسه بگو که بره تو ناخودآگاهت.حالت آلفا دقیقا قبل خواب هست 

قپ قضیه رو بشکن ترست ریخته میشه مثلا زیاد تمیز میکنی که مریض نشی با خودت بگو خدای من همیشه حافظ و نگ ...

خودمم نمی‌دونم دقیقا علت این وسواس ها چیه.

برای چی اینکارا را میکنم.

مثل روانی ها شدم.

همسرم خیلی ازم سرد شده.😔😭