2777
2789
عنوان

منم همونکه از وزن 85 رسید به 58💪

| مشاهده متن کامل بحث + 20167 بازدید | 398 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به روی چشمم 

عزیزم چنتا سوال دارم

پوستت نیفتاد؟ریزش مو نداشتی؟ شیکم و پهلو رو چطوری اب کردی؟پایین تنت زیادی لاغر شد یا خوب موند

ببخشید سوالم زیاده ولی حیاتی😥

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

لطفا راه و روشتو بگو.افرین

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
مگه میشه؟؟؟ مگه داریم ؟؟

آره عزیز دلم زایمان دومم رو که میخواستم بکنم، روز آخر رفتم رو وزنه 99 کیلو بودم 😑😑 واقعا از خودم متنفر شده بودم دیگه بعد زایمان واقعا ارادمو جم کردم آخه قبل مادر شدنم هیکل خیلی خوبی داشتم 

بسیار سخن بود ، نگفتیم و گذشتیم ...🌼
من غذام خیلی کمه . همش سرپا هستم .‌ پله هارو روزی ۱۰ بار میرم میام . اما بازم یک کیلو تکون نخوردم .‌ ...

برنج با شیرینی رو کم کن شیکمت اب میشه

برنج با شیرینی رو کم کن شیکمت اب میشه

بعدزایمان مونده .  کل بدنم شروع میکنه لاغر شدن اما شکمم می مونه .  :(     الانم بدنم عالیه . هیکلم خوبه .‌فقط شکم دارم . همه فکر میکنن باردارم :(  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

از شهریور شروع کردم  عزیز دل تغریبا 6 ماه شد

چه جور تونستی؟؟من اصلا نمیتونم 

چه جوری جلو وله ات برای خوردن رو میگرفتی

و اینکه ورزشم میکردی؟؟من اعتماد بنفسم خیلی کمه

دقیقا رژیمتو بگو خب خوشحالم‌ برات

ببین رژیم از دکتر تغذیه گرفتم، هر کس نسبت به اضافه وزنش و قدش و ترکیب بدنیش رژیمش فرق داره، ماه به ماه رژیم تغیر میکنه کا بدن عادت نکنه به یه سبک، لطفا تحت هیچ شرایطی رژیم کس دیگه ای رو نگیرین، متابولیسم بدنتون رو نابود میکنین 

بسیار سخن بود ، نگفتیم و گذشتیم ...🌼
بعدزایمان مونده .  کل بدنم شروع میکنه لاغر شدن اما شکمم می مونه .  :(     الانم ...

منم دوتا زاییدم الان پسرم ۲۰ ماهشه شیکم داشتم اینطوری اب کردم البته خودمم لاغر شدم ولی شیکمم بیشتر

اگر عکس قبلو بعدتو گذاشتی لایک کن

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.