2777
2789
عنوان

امشب نامزدیشه💔

1121 بازدید | 34 پست

ینی ب اونم میگ قربون قدو بالات؟ ینی ب اونم میگ من میمیرم برا چشمای خمارت؟ ینی اونم همینجوری بغل میکنه برا اونم حرفای قشنگ میزنه؟؟؟ 

اخ خدا بسه دیگ بسه دیگ ی داغی رو دلم گزاشتی ک تا اخره عمرم فراموشم نشه 

از تموم رسیدنی های دنیا ما فقط دستمون به غماش رسید.... 😔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خانوادش قبول نکردن من بشم عروسشون

می‌دونم الان فک میکنید داغون ترین آدم دنیایی نمیخام کلیشه ای حرف بزنم اما خود منم تازه کات کردم برا اولین بار یه رابطه قوی و طولانی مدت خیلی خیلی سخته اما اینکه بپذیری که اوکیه خودش کمکت می‌کنه میدونی الان شوکه شده ولی اون گذشته گذشته هیچ جوره نباید درگیر و نگران گذشته باشی چون دغدغه گذشته هیچ فایده ای نداره اونا با هم هررر کاری کنن نه چیزی به تو میرسه نه چیزی ازت کم میشه اما با این کارا فقط حالت بدترو بدتر میشه 

[QUOTE=282009057]چرا مگ؟[/QUOTما مث اونا باکلاس نبودیم اخه💔

ببین عزیزم ی چیز بت میگم اول اینکه پسره اگ یذره هم واقعاا دوست داشت میموند!  حالا هرچی میخواست بشه!  یا اگ مرد زندگی بود! دوم اینکه اون الان داره عشق میکنه و زندگیشو میکنه چرا تو خودتو ناراحت کنی ها؟ ارزش نداره ایشالله یکی گیرت بیاد ک کار ب باکلاس و بی حلاسیت نداشته باشه!  هممون ادمیم!  

اگ بخاطر. بی کلاس بود شما و سرتر بودن خودشون اینکارو کرده بهتر!  ب ولله این فردا تو زندگی همش میزد تو سرت 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹