2777
2789
عنوان

بیماری کودک

166 بازدید | 19 پست

سلام‌و‌خسته نباشید. پسرم شش سالشه از روز دوم عید مریض شده تب میکنه . از امشب بالا هم‌میاره دوبار دکتر بردم‌فقط آموکسیلین و بروفن دادن. امشب دیگه پاهاش یخ کردن سرش داغه . چکارش کنم؟؟😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دخترم و خودم از عید بدجور مریض شدیم دکترم ک نرفتیم حس میکنم کرونا هنوزم خوب نشدیم دخترمم ۲۲ ماهشه میترسم خیلی کم میخوره در حد دو سه قاشق سه روزم تب داشت امروز تبش بهتر شده 

منم دخترم و خودم از عید بدجور مریض شدیم دکترم ک نرفتیم حس میکنم کرونا هنوزم خوب نشدیم دخترمم ۲۲ ماهش ...

پسر من دو شب تب داشت دوشب بعدش نداشت الان باز تب داره. پاهاش سرد سرد سرش داغ داغ . هرچی پاشویه میدم اصلا فرق نداره

بایدسرم وآمپول بزنه  اینطوری که خوب نمیشه  یه دکترمتخصص ببرش

دکتر متخصص اصلا نبود این چند روزه دکتر عمومی بردم دور نشست بدون معاینه خاصی فقط دارو نوشت . هرچی هم‌گفتم اصلا غذا نمیخوره تبم‌داره کاش سرم بدین گفت نه احتیاجی نیست

پسر من دو شب تب داشت دوشب بعدش نداشت الان باز تب داره. پاهاش سرد سرد سرش داغ داغ . هرچی پاشویه میدم ...

ان شالله هم دختر من هم پسر تو خوب بشن دختر منم با شیاف کنترل کردم شیاف گذاشتم راحت شد خوابید عین پسر 

تو بود شرایطش

دکتر متخصص اصلا نبود این چند روزه دکتر عمومی بردم دور نشست بدون معاینه خاصی فقط دارو نوشت . هرچی هم‌ ...

اگه شیاف استامینوفن داری براش بزن زودتبوپایین میاره 

برای استفراغش شربت اندانسترون بهش بده

اگه شیاف استامینوفن داری براش بزن زودتبوپایین میاره  برای استفراغش شربت اندانسترون بهش بده

بدیش به اینه که حساسیت دارویی بالایی داره مثلا استامینوفن حساسیت داره