2777
2789

همه به نوعی مریض ان و دارو میخورن . واسه همین کسی نمیگیره . حتی فامیلا 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما اصلا روزه نمیگیریم مخصوصا من که تنگی نفس دارم و قرص میخورم

شما که شرایط روزه رو ندارید اصلا جایز نیست بگیرید. ولی برای درک حس رمضان اگر در توانتونه افطار بدید  دعا های رمضان پخش کنید قران بخونید  خیلیییی حس باحالیه

سلام طاعاتتون قبول حق

سال نو مبارک

مایعات زیاد بخورید و تخم شربتی و خاکشیر که سردرد و عطش نداشته باشید

شما بگیرید کاری بااونا نداشته باشید واجب خدا گناه کبیره است اگر ترک کنید تمام کشورمون هم که روزه نگیرند مهم نیست 

به نفستون غلبه کنید 

خداکمک میکنه و بدن زود عادت میکنه 

منم فقط روز اول سردرد داشتم

اخرت و برزخ درپیش داریم چه بخوایم چه نخوایم

چه اعتقاد داشته باشیم چه نداشته باشیم

منم تنها میگیرم پسرم تکلیف نیست همسرمم بیماره

اصلا هوس نمیکنم وقتی دارند غذا میخورند البته معذرت خواهی میکنند براشون صبحانه و ناهار میذارم بعدش شام و افطار 

کارخونه سرگرمم میکنه و یادم میره به گرسنگی 

کلا ماه رمضون شیرین هست

روزه برای جسم وروحمون واجبه دانشمندان خارجی هم خیلی ازفواید روزه گفتند فقط مختص اسلام نیست

خداهرچه دستور داده حکمتی داره

پاگذاشتن رو خط قرمزهای خدا یعنی دست دادن به شیطان و اول بدبختی

موفق باشید وعاقبت بخیر

التماس دعا

خونه ما که هیچ تو کل فامیل هم کسی نمیگیره ولی خب شما علاقه داری بگیر!من روزه نیستم ولی رژیمم روزی فق ...

نتیجه گرفتی از این روش؟ماهی چقدر کم میکنی؟

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
من همسرم افت فشار داره و اصلا نمیتونه روزه بگیره یعنی دکتر گفته. فقط خودم میگرم پسرا کوچکن. امروز ...

ای جان خدا حفظش کنه  احسنت به مادری همچون شما تشویقش کنید به نماز و قران ایشالا که خدا فرزندتون رو براتون حفظ کنه خدا اجرتون بده

خونه ما قبلا پدر مادرم میگرفتن الان دیگه چون قرص میخورن نمیتونن منم تا چند سال پیش میگرفتم ولی خیلی لاغر میشدم الانم دیگه نمیتونم بگیرم سر درد میگیرم بدنم خیلی ضعیف شده

من می‌تونستم به خاطر داروهام نگیرم ولی با دکترم صحبت کردم دز دارومو تغییر داد که بتونم بگیرم 

مامانم تو خونمون بهش فشار میاد روزه نمی‌گیره؛ بقیه می‌گیریم 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

ما👌🏼 بقول شاعر، می بخور منبر بسوزان،،،، مردم آزاری مکن

خب چی میشه هم به واجب خدا عمل کنیم ، هم مردم آزاری نکنیم؟ اصلا مگه خدا خودشم همینو نگفته؟  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
هم خانواده خودم هم خانواده همسرم هممون میگیریم و خیلی اعتقاد داریم واجب خدا رو باید انجام داد

مثل کل فامیل ما

خانواده ما و همسرم همگی میگیریم.

ولی متاسفانه امسال اولین سالیه که شوهرم مریضه و نمیتونه بگیره.حالا گفت سحر بیدارم کن فردابگیرم

برام عجیبه یه عده واجب خدا رو اینقدر راحت انجام نمیدن

خیلی عجیبه