2821
2789
عنوان

ترشحات سفید

304 بازدید | 14 پست

خانوم های باردارتجربه دار لطفا من برای بارداری اقدام کردم شش روز از بارداریم گذشته ولی هنوز نمیدونم باردارم یانه اما ترشحات سفید دارم وخیلی زیاد هم است ترشحات تخم مرغی 

من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چطوری شش روژ از بارداریت گذشته نمیدونی بارداری

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بیبی زدی؟

شاید کیست تخمدان باشه 

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
عفونت نیست آیا

خوب عفونت باعث میشه پریودی عقب بیفته. 

ولی ترشحات تخم مرغی بیشتر طبیعیه چون عفونت همراه با سوزش من سوزش ندارم

من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺
چون بی بی چک نزدم

خوب بزن تامطمئن شی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
نه اگه بی بی چک منفی باشه یعنی کیست تخمدانه؟ 

نه ولی خب کیستم باعث عقب افتادن پری میشه

خودم یبار کیستم ترکید همچین ترشحاتی داشتم

ی دکتر و سونو برو عزیزم 

اینجا به جواب نمیرسی

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺