2777
2789
عنوان

نی نی یار شب. نی نی یار پنج

133 بازدید | 7 پست

من تاپیک دیروزم بدون اینکه کسی براش گزارش بزنه دیروز یا پریروز تا ده دقیقه پیش بود یهو غیب شد مگه پیشه همچین چیزی؟؟ @نی_نی_یار_شب  @نی_نی_یار_41‍  @نی_نی_یار_پنج  

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...

چجوری تگ میکنید نی نی یارو؟؟؟؟؟؟

میشه بگی لطفا

ب خاطر زدن تاپیک برا اسم رهام ترکیدم😐 ب شدت با گسترش فساد و بی بنداری مقابله میکنم                         کاربریهای قبلیم:  آلبالو سرخ /نی نی یار نصف شب سابق/نهال بانو و ...هستم
چجوری تگ میکنید نی نی یارو؟؟؟؟؟؟ میشه بگی لطفا

قبل اسم هر کسی که میخوای تگش کنی یه @ بذار

@به_خاطر_رهام_ترکیده

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نی_نی_یار_شب  

ب خاطر زدن تاپیک برا اسم رهام ترکیدم😐 ب شدت با گسترش فساد و بی بنداری مقابله میکنم                         کاربریهای قبلیم:  آلبالو سرخ /نی نی یار نصف شب سابق/نهال بانو و ...هستم
قبل اسم هر کسی که میخوای تگش کنی یه @ بذار @به_خاطر_رهام_ترکیده  

الان درست گذاشتم؟؟،مرسی

الان درست گذاشتم؟؟،مرسی

اره.. وقتی آبی باشه ینی درسته

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اره.. وقتی آبی باشه ینی درسته

مرسی گلللللم😍

مرسی گلللللم😍

قربونت 😍🌸