2777
2789
عنوان

تیزهوشان

107 بازدید | 13 پست

سلام 

من نهمم امسال میخوام تیزهوشان ازمون بدم 

تازه 1 ماهه تصمیم گرفتمو جدی دارم دنبالش میکنم  

قبل اون مطمعن نبودم 

خودم چنتا کتاب گرفتمو داشتم میخوندم تا عید 

واسه عید توی یه دوره شرکت کردم ولی متاسفانه دوره جمع بندیه و اکثرا از من خیلییییی بیشتر خوندن و این اعتماد به نفس منو پایین اورده 

واسه علوم اوکیه چون من تا الان علومو تمرین کردم ولی درسایی مثل ریاضی خیلی حرصیم میکنه واقعا 

نمیدونم چطوری هم با انگیزه بمونم هم سعی کنم که همرو به عنوان رقیب نبینم 

هم اینکه سرعت من تو ریاضی ازشون خیلی کمتره

کسی تجربه داره؟🥺

تعداد رای : 0
نظرسنجی
5
0
0%
7
0
0%

عزیزم ببین من الان تیزهوشان میخونم دوره اول اما ، منم وقتی میخواستم آزمون بدم فکر میکردم از همه بدترم فکر میکردم هیچی بلد نیستم ، دیر شروع کرده بودم و اصلا یک وضع داغونی داشتم تازه من کلاس هم نمی‌رفتم کلا هم یکدونه کتاب داشتم 

ولی خب قبول شدم پس اعتماد به نفس داشته باشه این فکر کن که اگر الان شروع کنی از چند نفر جلوتری 

تست بزن زیااااد بعد یک چیزی اگر فکر میکنی نمی تونی تا اون موقع ریاضی رو کامل تموم کنی و توش خوب بشی تمرکزت رو بزار رو بقیه بخش های آزمون تا اون هارو خیلیی خوب بزنی ، فراموشم نکن ریاضی واسه همه سخته نه فقط تو 

از دفترچه تحلیلی هم یادت نره می تونه شانس قبولیت رو بالا ببره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تست بزن زیااااد بعد یک چیزی اگر فکر میکنی نمی تونی تا اون موقع ریاضی رو کامل تموم کنی و توش خوب بشی ...

من 10 تا 10  تست میزنم چک میکنم 

بعد دیدن پاسخنامه کلا  ناامید میشم 

حتی اگه 2 یا 3 تا غلط باشه

من 10 تا 10  تست میزنم چک میکنم  بعد دیدن پاسخنامه کلا  ناامید میشم  حتی اگه 2 ...

منم دقیقا همین طوری بودم ، آزمون شبیه ساز میزدم ولی نصفش غلط بود حتی روز قبل آزمون ، تو چقدر شبیه منی 

شب اعلام نتایج دلم نمیخواست سایت رو ببینم چون میترسیدم خانواده ام ازم ناامید بشن من حتی بعد از انتشار پاسخنامه جوابام رو هم چک نکردم چون میترسیدم همش اشتباه باشه حتی وقتی قبول شدم هم با خودم میگفتم الان من برم اونجا از همه بدترم ولی کاملا برعکس شد 

نه  هنوز سایت فعال نشده . به نظرت ثبت نام کنم؟

آره حتما ثبت نام کن ، چون احتمال قبول نشدن واسه همه وجود داره ، اونجوری اگر نمونه دولتی رو قبول بشی  حتی اگر تیزهوشان  قبول نشی مجبور نیستی بری مدرسه عادی بازهم از بقیه یک پله جلوتری 

منم دقیقا همین طوری بودم ، آزمون شبیه ساز میزدم ولی نصفش غلط بود حتی روز قبل آزمون ، تو چقدر شبیه من ...

منم ازمون بدم احتمالا همین بشم واقعا 😭

ولی واقعا خداروشکر یکی هست شبیه من باشه 

خیلی واقعا فشار روم بود که چرا از همه بدترم 

مرسی که باهام حرف زدی 

اروم شدم 

❤💋

منم ازمون بدم احتمالا همین بشم واقعا 😭 ولی واقعا خداروشکر یکی هست شبیه من باشه  خیلیصرفا برای  واقعا ف ...

هیچ وقت قرار نیست از همه بدتر باشی ، خیلی از شرکت کننده ها صرفا برای آشنایی با آزمون شرکت می کنن ، خیلی ها بعد قبولی به خاطر ترس از تیزهوشان انصراف میدن ، خیلی ها که ثبت نام کردن اصلا نمیان سر جلسه و در آخر تو از خیلی ها بیشتر درس خوندی بنابراین شانس قبولیت از خیلییییی ها بیشتره  

خواهش میکنم =) 

هیچ وقت قرار نیست از همه بدتر باشی ، خیلی از شرکت کننده ها صرفا برای آشنایی با آزمون شرکت می کنن ، خ ...

🥺❤

باور نمیکنی اگه بگم چه امیدی بهم دادی 

انشالله خدا همین امیدو یه جایی از زندگیت خیلی نیاز داری بهت بده  

🥺❤ باور نمیکنی اگه بگم چه امیدی بهم دادی  انشالله خدا همین امیدو یه جایی از زندگیت خیلی نیاز ...

خیلی خوشحالم از اینکه تونستم بهت کمک کنم ، یادمه خودم چقدر اون موقع ها عذاب کشیدم سر نداشتن اعتماد به نفس برای همین خوشحالم که تونستم حال یک نفر رو بهتر کنم =)