2777
2789
عنوان

عاشق شدم😭

207 بازدید | 28 پست

امروز کراشمو دو بار از نزدیک دیدم..فامیلمونه..حسم بهش بیشتر شد حس کردم دارم عاشقش میشم..ولی نمیخوام بشم..چون من از عشق ضربه خوردم و میدونمم که نشدنیه..خیلی خوشحال شدم که دیدمش پر از حس خوب شدم..ولی بعدش با خودم گفتم خب که چی؟ میخوای دوباره عاشق بشی..اونم عاشق کسی که میدونی بهت حس نداره....کاش معجزه میشد و اونم دوستم میداشت و تلخی ها تمام می شد....یه چیز بگید اروم شم و حس خوبم برگرده..

من یه سال عاشقش بودم

لام تا کام حرف نزدم.. تازه بی محل و سرد بودم

بعد یه سال خودش اومد گفت عاشقت شدم 🥲

کاربری دست سه نفره😎من.الهام.سمانه ... اگه‌ آرزوی‌ بزرگی‌ تو دلته حتما خدا لیاقت‌ رسیدنش‌ بهت‌ داده که الان رویاته☆🌿💓                                                                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه طرفو از نزدیک میتونین ببینین خیلی خوبه خیلیا حتی شانس اینم ندارن حتی ی بار کراششونو از نزدیک ببینن

میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.

منم از یکی از فامیلامون خوشم میاد ی مدت کوتاهییم باهاش دوست بودم ولی چون همه فامیل داشتن می‌فهمیدن و ابروم داشت میرفت بهم زدم چون هیچ امیدیم به اون نیس خیلی لاشیه با خیلیا بوده. 

تو فامیلم قبلا با ی دختره دیگه بوده ولی خب هنوزم با وجود اینکه همه اینارو میدونم ولی  هر وقت میبینمش دلم هوری میریزه دستو پامو گم میکنم باهام حرف میزنم مثه لالا میشم الان چند ساله هنوزم حسم بهش کم نشده انگار

ما جفت مون همو دوس داریم بشدت از زمان بچگی... اونم چندبار سعی کرد باهام ارتباط برقرار کنه تو فضای مجازی ولی من شرایط خوبی نداشتم... نشد 

حالا همش منتظریم دوباره بتونیم همو ببینیم 🥲

مبتلا ب سندروم زیبای سلنوفیل 🌜✨ شادمهر 🙂❤ 
آره میدونم دست خودم نیس حسم.  ولی دیگه هیچ وقت دوباره باهاش وارد رابطه نمیشم اصلا

خداروشکر به این باور رسیدی که ادم درستی برای رابطه نیست،کاش دلهامون هم عاقل بشن

ما جفت مون همو دوس داریم بشدت از زمان بچگی... اونم چندبار سعی کرد باهام ارتباط برقرار کنه تو فضای مج ...

عزیزم اگه پشت کنکوری نیستی میتونی دیگه واسه ارتباط مجازی پاپیش بذاری یا واسطه جور کن..حیفه که این دوست داشتنه حروم بشه