2777
2789

قبل عید با رفیق صمیمیم کات کردیم حالا دلتنگشم اولین باره‌ که برای یکی دلتنگ شدم اینجوری بگم که شخصیتم مثل ونزدیِ میشه راهنماییم کنین چکار کنم چون بار اولمه و نمیتونم بهش پیام بدم 😩🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با رفیق صمیمیم‌ کات کردم و گاهی دلم براش تنگ میشه طبیعیه بهش پیام نده دیگه ولش کن

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

اگه دلتنگی یعنی هنوز دوستش داری ولی ازش ناراحتی 

ناراحت ک چ عرض کنم 

اصلا احساسی بهش ندارم ولی برای اولین بار برای ی نفر دلتنگ شدم دلم میخواد با یکی صحبت کنم خسته شدم از تنهاییی ولی نمیدونم چرا باید برای اون دلتنگ بشم 🖤

منم با رفیق صمیمیم‌ کات کردم و گاهی دلم براش تنگ میشه طبیعیه بهش پیام نده دیگه ولش کن

خودم همینو دوس دارم ولی قلبم چی اصلا نمیتونم باور کنم ک دلم بخواد یکی رو داشته باشم

شاید بخاطر اینکه صمیمی بودین و عادت کرده بودین بهم

آره من ی شخصیت درونگرایی دارم و زیاد احساساتمو ابراز نمیکنم و اصلا به کسی اهمیت نمیدم ولی وقتی یکی رو دوست داشته باشم تا تهش باهاشم ...من بهش گفتم که دوسش دارم و اون اولش خوب بود بعدش اهمیتی نمیداد یعنی بیشتر وقتش رو با بقیه میگذروند من هم قهر کردم باهاش ولی نیومد چیزی بگه الان هم ۱۵ روز میشه که ازش خبر ندارم نمیدونم چکار کنم ی حس مبهم دارم

آره من ی شخصیت درونگرایی دارم و زیاد احساساتمو ابراز نمیکنم و اصلا به کسی اهمیت نمیدم ولی وقتی یکی ر ...

ممکنه چون انتظار میکشی که شاید اون پاپیش بذاره وبرگرده ولی میبینی فعلا خبری نیست و فکرت درگیرش هست ،بخاطر همین دلتنگش میشی 

2790
2778
2791
2779
2792