rahajoooooon مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 4789 عنوان خیاطی 30 بازدید | 4 پست با الگوکسی بلده . از چی باید شروع کنیم .کانال یا فیلم سراغ دارین یاد بگیرم .رایگان اگه باشه بهتره 1402/01/07 | 23:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshghamabbas عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 1520 عزیزم باید اول حضوری کلاس بری مبنای کار دستت بیاد بعدش دیگه از هر عکس و فیلمی میتونی الگوبرداری کنی همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم
rahajoooooon مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 4789 عزیزم باید اول حضوری کلاس بری مبنای کار دستت بیاد بعدش دیگه از هر عکس و فیلمی میتونی الگوبرداری کنی بدون الگو قبلا رفتم ولی با الگو روی کاغذ فقط بلد نیستم ☹️
eshghamabbas عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 1520 همون من خودم خیاطم چندسال برا خودم در حد خودگ خیاطی میکردم ولی با الگوی آماده ولی سه ماه رفتم کلاس الگو کشی رو یاد گرفتم الان هررررمدلی ببینم برای هراندامی راحت میتونم بکشم و دقیق دربیارم همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم
rahajoooooon مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 4789 همون من خودم خیاطم چندسال برا خودم در حد خودگ خیاطی میکردم ولی با الگوی آماده ولی سه م ... خوشبحالتون 🙁راستش من رفتم قیمت گرفتم میلیونی اموزش میدن من اونقد نمیتونم هزینه کنم.