2777
2789
عنوان

عید و آتیش

91 بازدید | 10 پست

سلام،شمع روشن بوده خوابمون برده بعد باعث شده میز که پلاستیکی بوده آب بشه و همه فرش بسوزه با بوی دود و آتیش از خواب بیدار شدیم خیلی وحشتناک بود هنوز تنم داره میلرزه همه دست و پام هم موقع خاموش کردن آتیش سوخت و تاول زده خیلی اوضاع بد بود....

خدا بهتون کمک کنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرش مادرشوهرش اینا هم همینطوری سوخت سال تحویل سمع روشن کردن گذاشتند تو بشقاب و در اتاق رو بستند و رفتند مهمونی ،شانس آوردن زود برگشتند شمع سوخت و سفره و فرش یک مفداریش سوخت که برگشتند و متوجه شدند .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
الهی خدخروشکر باز اتفاق بدتری نیفتاد صدقه سنگین بدین خدا رحمتون کرد

آره واقعا خیلی ،میز هم نزدیک لوله گاز و سه راه برق بود هر چی فکرش میکنم هر لحظه ممکن بود اتفاق بدتری بیفته خدا رحم کرد

عزیزممممم امیدوارم انقدر خوشی باشه توی بقیه روزای سالت که از دلت در بیاد  فراموش که نمیشه کرد ...

این همه تمیز کردم و شستم و بدو بدو کردم واسه سال جدید اینم از این...یه فرش دوازده متری باید بندازم دور تو این اوضاع گرونی 

این همه تمیز کردم و شستم و بدو بدو کردم واسه سال جدید اینم از این...یه فرش دوازده متری باید بندازم د ...

بازم خداروشکر سالمین خدا بزرگه

منم کل سالو دویدم کار کردم که دو هفته برم بگردم از یکم کرونا گرفتم و خونم 😊 هم امسال هم پارسال

خفتگان را خبر از محنت بیداران نیست... تاغمت پیش نیاید،غم مردم نخوری...