پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍
عزیزم من تجربه این مریضی رو نداشتم اما این که میگید عود داشته ممکنه بع نفع زگیل باشه اما نه قطعا لطفا ظاهرش رو توصیف کنید سطح ضایعه صاف بود یا زبر جزعی از پوست بود یا حاشیه دار رابطه جنسی داشتین یا خیر
حتما برو دکتر پشت گوش ننداز منم سه چهار روزپیش دکتر بودم کلی چیزی گفت که چرا زودتر نیومدی زگیل همبود🥺😭
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
انواع مختلفی داره ممکنه نوع مون متفاوت باشه خودم اولش مثل همین دونه عدس بود هی میکندم و خون میومد و می سوخت بعدش کم کم بیشتر شد به حالت گل کلم شبیه شد بهش میگن گل کلمی رفتم دکتر گفت باید لیزر بشه آمپول بی حسی زد و لیزرش کرد تا بیشتر نشده برو من پشت گوش انداختم 1تومن پول دادم درد هم کشیدم و اومدمبیرون🙄🥲
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️