پاینده ایران و ایرانی 💚🤍❤️پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم من تجربه این مریضی رو نداشتم اما این که میگید عود داشته ممکنه بع نفع زگیل باشه اما نه قطعا لطفا ظاهرش رو توصیف کنید سطح ضایعه صاف بود یا زبر جزعی از پوست بود یا حاشیه دار رابطه جنسی داشتین یا خیر
حتما برو دکتر پشت گوش ننداز منم سه چهار روزپیش دکتر بودم کلی چیزی گفت که چرا زودتر نیومدی زگیل همبود🥺😭
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
انواع مختلفی داره ممکنه نوع مون متفاوت باشه خودم اولش مثل همین دونه عدس بود هی میکندم و خون میومد و می سوخت بعدش کم کم بیشتر شد به حالت گل کلم شبیه شد بهش میگن گل کلمی رفتم دکتر گفت باید لیزر بشه آمپول بی حسی زد و لیزرش کرد تا بیشتر نشده برو من پشت گوش انداختم 1تومن پول دادم درد هم کشیدم و اومدمبیرون🙄🥲
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️