2821
2789
عنوان

تقویت مژه

1018 بازدید | 15 پست

سلام وقتتون بخیر دوستان اینجا کسی از محلول تقویتی مژه ی سریتا استفاده کرده 

مژه هام خیلی کم پشتن یک سال هم اکستشن کردم ولی خسته شدم ممنون میشم نظراتتون رو در مورد این محلول بگید 🙏🏻🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اِكسيليا  عاليههههههه بعدش ريزش هم نداره

چقد 

واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤)                                     #A❤   وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝   هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤   درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دو  بیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیری  مری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری         

عزیزم از صابون هفت عصاره ی انجی استفاده کن عالیه 

دوتا پد رو بزن تو چای سبز بعد بزار رو چشات هم مژه ها رو بلند میکنه هم تیرگی و پف هم برمیداره 

زیاد با برس مژه شونشون بکن تا تحریک بشن رشد بکنن 

روغن و اینا نزن میره تو چشت عوارض داره مخصوصا وازلین که شالازیون میرن چیزای چرب برای چشم

عزیزم از صابون هفت عصاره ی انجی استفاده کن عالیه  دوتا پد رو بزن تو چای سبز بعد بزار رو چشا ...

چای سبز رو دم کنم بعد خنک شد پد رو بذارم؟ 

چند ساعت بمونه؟ 

من اولین باره انجام دادم ولی یک ماه بیشتر نمی‌خوام باشه این سری بریزه دیگه نمیذارم ولی نگرانم بریزه ...

به هیچ وجه خودتون نکنید بذارید خودشون براتون ریمور بزنن چون کنده میشه