2777
2789
عنوان

وابستگی

184 بازدید | 21 پست

چطوری وابستگیم به نامزدما از بین ببرم و کلا ازش زده بشم چون اعتباری به موندنش نیس 

یه دعایی چیزی 

فقط خودم دازم اذیت میشم 

من حاضرم براش جون بدم اما اون هیچ هیچ 

رابطه رو تمومش کن بعد از یه مدت غصه خوردن و گریه کردن تموم میشه برات کم کم عادی میشه و ممکنه یه فرد بهتر ملاقات کنی هر چیه بهتر از اینده تباهیه که با کسیه که احساسی بهت نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه رو تمومش کن بعد از یه مدت غصه خوردن و گریه کردن تموم میشه برات کم کم عادی میشه و ممکنه یه فرد ...

خیلی حالم بد میشه هر چی به خدا التماس میکنم که بهم صبر بده هیچ هیچ 

حس مردن دارم وقتی نباشه 

یه رابطه سه ساله ، یه سال طول میکشه تا خوب شم 

خیلی حالم بد میشه هر چی به خدا التماس میکنم که بهم صبر بده هیچ هیچ  حس مردن دارم وقتی نباشه ...

واقعا افتضاحه ولی بعضی رابطه ها هستن وقتی داخلشی خیلی اذیت میشی و فک میکنی بدون اون دیگه تمومه ولی وقتی تموم شه احساس خوبی بهت دست میده میگی چقدر اذیت بودم بخاطر همچین ادم بی لیاقتی برا پیش اومده

توجه صفر  زنگ نمیزنه  کلا بود و نبود من براش فرقی نداره  دلتنگ نمیشه  مثل ...

ارزشتو پایین نیار تموم کنی زودتر به نفع خودته دوست منم مشکل داشت ازدواج کرد یک سال نگذشته از ازدواجشون میخواد طلاق بگیره

ارزشتو پایین نیار تموم کنی زودتر به نفع خودته دوست منم مشکل داشت ازدواج کرد یک سال نگذشته از ازدواجش ...

کلا یه کار میکنه از قصد تا من تموم کنم بعد همه چیا را بندازه گردن من 

شزایط روحی افتضاحی دارم جز این دلخوشی ندارم 

جدایی اصلا اسون نیست ولی عزیزم ۶۰ سالت نیست که دلخوشی میگی ندارم زندگی همینه خیلیا میان میرن یه مدت سختی بکشی بهتر از اینده ای که معلوم نیست قراره چی بشه اول جونیته ، میبنی یکی اومد انقدر دوست داشت و دوسش داشتی کع که اینو به عنوان اشتباه یاد میکنی

کلا یه کار میکنه از قصد تا من تموم کنم بعد همه چیا را بندازه گردن من 

به عنوان خواهرت میگم شرایط از اینی که هست بدتر و سخت تر نکن برا خودت میخوای برو پیش مشاور حتمااا خیلی کمکت میکنه یه مشاور معتبر