دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 عنوان بی بی چک 86 بازدید | 8 پست دوستا من امروز پنج روز از پریودیم میگذره سینه درد و تخمدان هام درد دارن ولی بی بی چک منفی نشون داد ممکنه زود بی بی چک دادم باید چند روز بگذره من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺 1402/01/07 | 20:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کلاه_کاسکت عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 75 هیچی نمیشه من آقا محمد یکساله ازدواج کردیم ❤️😍مهربون باشیم رحم کنیم تا خدا بهمون رحم کنه یادتون نره خدای میش ها خدای گرگ ها هم هست💚 راضی ام به رضای خدا 💗خدایا به دلمون آرامش🙏
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 بعدازموعدبایدنشون بده دیگه یه بی بی چک دیگه بزن اگه بازم منفی بودهاله هم نداشت برودکتر راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 هیچی نمیشه یعنی چی من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺
دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 بعدازموعدبایدنشون بده دیگه یه بی بی چک دیگه بزن اگه بازم منفی بودهاله هم نداشت برودکتر اخه بعضی ها میگن باید ده روز بگذره نمیدونم گیج شدم من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺
دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 خوب داریم مثلا بی بی چک منفی باشه ولی حامله باشن یعنی خطا نشون داده من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 اخه بعضی ها میگن باید ده روز بگذره نمیدونم گیج شدم نه بعدازموعدمعلوم میشه وتاحدودزیادی دقیقه حتی واسه خیلیاقبل ازموعدهم نشون میده شمایه بی بی چک دیگه بایه مارک دیگه بزن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 نه بعدازموعدمعلوم میشه وتاحدودزیادی دقیقه حتی واسه خیلیاقبل ازموعدهم نشون میده شمایه ب ... مرسی عزیزم ممنون❤❤ من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺