یه سئوال داشتم این درسته که روزه لاغر میکنه آدم رو اگر آره این لاغری بعد ماه رمضون مشخص میشه؟!
چقدر مثلاً من بین۴۷تا۵۰ هستم میشه برسه ۴۵ کیلو؟!یا۴۳کیلو؟!
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نبابا 🤣🤣اونقد سر افطار و سحر وعده های پر کالری میخوریم حواسمون نیست نمونه اش حلیم و زولبیا بامیه که پر کالری هستن
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
والا میگن لاغری میاره 😂😅گفتم مثلاً سحر نخوره آدم یا افطار کم بخوره
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
نبابا 🤣🤣اونقد سر افطار و سحر وعده های پر کالری میخوریم حواسمون نیست نمونه اش حلیم و زولبیا بامیه ک ...
🥲کاش واقعاً کم بشه حتی با رژیمم نمیشه 🤏😶
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا