2777
2789
عنوان

چ حرفا چ ادعا ها

245 بازدید | 5 پست

مادرشوهرم خیلی ادعاش میشه اخرین بار ک بامن حرف زد دراورد گذاشت کف دستم که اره ما توپول غرقیم و با پول حرف میزنیم ما اصالتا پولدار بودیم در صورتی ک همچنین چیزی نیست اینا چند ساله پولدار شدن قبلش هیچی نداشتن ولی ما همیشه تو وضعیت مناسبی بودیم حرفاش تو مغزمه بیرونم نمیره بهم گفت میخای پسرمو تیغ بزنی تو برا پولاشی یجوری ک حرف زد ک ما هیچی نیستیم و گداییم منم بهش گفتم پدر و پدربزرگت رو برا چو‌پونمون هم نخواستیم اون موقع که نون میزدی تو اب میخوردی 

این که خوبه من مامانم طبقه اجتماعیش ۲ طبقه بالاتر بوده بعد مامان بابام یه جوری قیافه میومده

من از وقتی ۱۲ سالم شد دیگه نزاشتم رفت و آمد کنیم

به بابام هم گفتم میخوای بری برو ولی ما نمی‌آیم

اونم دیگه نمیره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید  بهش میگفتی  آدمی که از اول پولدار بوده و اصالتش خوبه و پولدار تازه به دوران رسیده نیس اصلا در موردش حرف نمیزنه و براش مهم نیس تازه به دوران رسیده ها همش میخوان به دیگران حالی کنن که آره ما پولداریم اما کسی که از اول خاندانش پولدار بودن مردم از رفتار‌ و ظاهرشون بدون گفتن هم پی به اصالت و متمول لوینسون میبرن

من به تمام آرزوهایم قول رسیدن دادم پس خدا جون به لطف تو خیلی نیاز دارم با احمق بحث نکن چون اون تو رو اندازه خودش پایین میاره تا بتونه زمینت بزنه با آدم بی شعور بحث کردن مثل کشتن پشه رو صورت خودته  خودت آسیب میبینی