:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
میگن باید بری کلینیک مخصوص آلرژی برای درمان نمیدونم بیمه قبول میکنن یا نه ؟
فک نکنم
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
پوکی استخوان میاره من چند سال پیش میزدم یه مدت بد نبودم الان بازم عود کرده اسم آمپول چ ...
یآدم نمیاد اسم آمپول دگزامتازون نبود از این قوی تر بود نه خوب نیست ی بارم بیشتر اثر نداشت آلرژی فصلی درمان نداره دارو هم ی مدت جواب میده با کلی عوارض فوق تخصص به من گفت تا میتونی بیرون نرو و مواظب باش تا بعدها آسم نگیری
من برای الرژی صد تا دکتر و متخصص رفتم صدتاهم ازمایش دادم ولی کلا الرژی شبانه داشتم و هرشب تا ۳و ۴ سرفه اینا داشتم
الرژیو کلا اگر دکتر بری باید بهت دارو بده. من اخرین بار که پیش یه دکتر خوب رفتم یسری دارو برام نوشت خیلی خوب بودن و بهتر شدم اسم دکترمم دکتر شهرام سیدی بود