2821
2789
نمیتونی مستقل شی خودت پیش خانوادت هم نری  خیلی دو راهیه بدیه.  قبلا با عشق ازدواج کرده بو ...

بزارن جدا شم کمکم کنن تو این راه جدا شم مستقل میشم نمیزارن و کمکم نمیکنن . اره عاشق بودیم ۱ سال ونیم با خانوادم حرف زد تا راضی شدن و الان ...

کاربری دست دو نفر♥️
بزارن جدا شم کمکم کنن تو این راه جدا شم مستقل میشم نمیزارن و کمکم نمیکنن . اره عاشق بودیم ۱ سال ونیم ...

واااییی عزیزم چ‌قدر سخته 🥺 کاش کمکت میکردن خواهری برادری چرا باید سرنوشتت براشون خیلی مهم نباشه ... بنظرت چیشد ک اون عشق ب اینجا رسیده و ب این نتیجه رسیدی نداشتنش بهتره 

میشی برام بگی رو تصمیم من می‌تونه کمکم کنه

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااییی عزیزم چ‌قدر سخته 🥺 کاش کمکت میکردن خواهری برادری چرا باید سرنوشتت براشون خیلی مهم نباشه ... ...

تک فرزندم گلم ‌. خیلی عصبیه اخلاقش بده سخت گیره تنها جایی نمیزازه برم ‌‌۲ سال تو‌دو اتاقی مادرشم . خرجی ک‌زیاد نمیده ب زوز مگ . چیزی بخوام همش زر میزنه ک‌تو ولخرجی . جاییم بگم ببرم میگه ولگردی ‌. ن مهمونی میزیم دوتایی ن تفریحی تو این سال ها ن بازار حتی اونم ۳ بار گذشتنی ن چیز دیگ. اصلا حوصله نداره زیادم رو حرفاش نیس خیلی دو رو با سیاست ‌‌ی چیزش فقط خوبه احترام خانوادمو از رودرو داره یا اینک دلسوزه مهربانم هست  ولی خیلی از اخلاقشو‌دوست ندارم سختم میگیره ولی خب قد و هیکلی و قشنگی داره ولی چ فایذع اونی ک میخوام نیس کنارهم ارامش نداریم همش استرس دعوا دارم 

مثلا تو‌دوستی میگفت ازدواج کنیم هرچی بخوای میخرم واست کفتم مانتو حساسم دوست دارم گفت هی بگیز مانتو چیه . ولی بعد ... جرعت اسم لباس ندارم بیشتر خرجمم خانوادم میگه 

کاربری دست دو نفر♥️

توی گوشی و همو دیدن چیزیو ثابت نمیکنخ تا نبینیش . هرچند اون موقع دعوا هم داشتیم گفتم بهم برسیم حل میشه ب هر مرحله رسیدیم بدتر شد . و من هیچ حرفی ب خانوادم نمیزدم هیچیییی نمیکفتم پیش شون نکنه اقا خراب شه جلوشون . ولی ۱ سال ونیمه بهشون میگم جدا شم باورم ندارن ک اینجوریه میگن تقصیر توه 

بنظرم باید هر بحث و دعوایی رو ب خانواده کفت ک الان مث من نشه

کاربری دست دو نفر♥️
توی گوشی و همو دیدن چیزیو ثابت نمیکنخ تا نبینیش . هرچند اون موقع دعوا هم داشتیم گفتم بهم برسیم حل می ...

عزیزم درکت میکنم خیلی بد حسیه... من سه سال و نیم باهاشم نمیگم دعوا نمیکنه ولی خوبی هاش از بدی هاش بیشتره اما کاملا با ما متفاوتن و مال شهر دوری هستن پدرم بخاطر اینکه زمین تا آسمونن خانواده هامون باهم قبول نمیکنه 

درخواب ناز بودم شبی دیدم کسی درمیزند  در را گشودم روی او  دیدم غم است در میزند  ا ...

هرچند غمگین اما من از شعرت آرامش گرفتم

عزیزم درکت میکنم خیلی بد حسیه... من سه سال و نیم باهاشم نمیگم دعوا نمیکنه ولی خوبی هاش از بدی هاش بی ...

با تحقیقم‌چیزی مشخص نمیشع بیشتر بشناسش توروخدا 

کاربری دست دو نفر♥️
توی گوشی و همو دیدن چیزیو ثابت نمیکنخ تا نبینیش . هرچند اون موقع دعوا هم داشتیم گفتم بهم برسیم حل می ...

گلم چندوقته ازدواج کردید

با تحقیقم‌چیزی مشخص نمیشع بیشتر بشناسش توروخدا 

من هیچ راهی برای رسیدن بهش ندارم شاید خدا از ایندمون باهم خبر داره ک نمیزارن مال هم شیم

۵ سال باهمیم کلا ۲ سال ونیم عروسی

عزیزم دعا میکنم خدا مشکلاتتو حل کنه خیلی زووود و تا ابد باهم خوشبخت زنی کنید.   خانوادت احتمالا چون زمان زیادی نیست ک عروسی کردی مخالف طلاقتن