2777
2789
عنوان

زندگی من

122 بازدید | 4 پست

من کلاس یازدهم تجربی هستم تا الان چیزی واسه کنکور نخوندم

ارزوم پزشکی دانشگاه تهران

نمی خوام شرمنده خانوادم بشم یک ماهی هم مشاور گرفتم اما اصلا کمکی بهم نکرد 

از لحاظ روحی خیییلی داغونم و نمی تونم با خانوادم درمیون بزارم 

همین طور من یه بیماری به اسم خیال بافی ناهنجار دارم که از بچگی که ۵ یا ۴ سالم بود تا الان درگیرشم و نمی تونم درموردش با کسی حرف بزنم و این بیماری از قوه تخیل قویم شکل گرفته و خیییلی ازار دهندس 

من واسه زندگیم خیلی برنامه ها دارم اما شرایطم اصلا باهاش هم خونی نداره دوست دارم زبان یاد بگیرم حتی بسته اموزشی هم گرفتم دوست دارم درس بخونم ورزش کنم یه زندگی شاد داشته باشم 

اینا چیزایی که دارم و ازش استفاده نمی کنم 

همین طور دوست دارم ویالون و نقاشی و شنا یاد بگیرم اما شرایط مالی خانوادم و همین طور با این زندگی که دارم نمی تونم الان داشته باشم 

ادم اجتماعی هستم و با همه زود جوش می خورم و همین باعث شده که کسی ندونه چی توی دلم می گذره 

شاد از نظر خیلی هاتون اصلا مشکل بزرگی نباشه اما انگار یکی دستامو بسته و زندگیم رو گذاشته روی دور تند و روزامو ازم میگیره و نمیزاره ازش استفاده کنم 

لطفاً کمک کنید 

اینکه خیال بافی داری منم از همون سن تا الان 

خیالبافی های عمیق دارم    با این تفاوت ک ازشون لذتم میبرم و هیچ جوره ناراحتشون نیستم 

و اینکه  خیلی برنامه ها داری ولی اجرا نمیکنی هم انگیزه کافی نداری مثل خیلی از ماهها

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا واسه منم اینجوری بود اما الان خیلی اذیتم میکنه انگار دیگه کنترلش دست خودم نیست

برا من الان نزدیک 30ساله لذتم میبرم 

هر وقت فکرم آزاده میرم تو رویا 

اگه این خیالپردازی ها نبود  تحمل این زندگی زهر ماری رو یک دیقه هم نمیتونستم کنم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

دوست عزیز منم دقیقا همین مشکل تو رو دارم و الان هم اگه ببینی وقتی تاپیک تو دیدم به خاطر تو عضو شدم و الان یکم دیگه لغو کاربری میزنم من خودم دانش آموز ممتاز تیزهوشان بودم و این مشکل رو دقیقا از ۶ سالگی دارم ولی تو راهنمایی و بقیه موارد چون درس ها سخت نبود مشکلم زیاد جدی نبود ولی از پارسال که دهم رو شروع کردم معدلم به حدود ۴۰ صدم افت کردم و افسردگی گرفتم و منی که هدفم خود پزشکی تهران  بود الان دیگه حتی یک ساعت هم تو روز نمیتونم درس بخونم و مشکلم رو هم به خانواده ام نمیتونم بگم چون اونا بی چون و چرا انتظار پزشکی از من دارن و واقعا هم برام زحمت کشیدن باورم نمیشه دارم با این کارم هم خودم رو تباه میکنم هم اونا رو 

هر کاری هم میکنم نمیتونم این عادتم رو ترک کنم دیگه از خودم متنفرم به خدا 

فکر میکردم فقط من این مشکل رو دارم