2777
2789
عنوان

ساعت هدیه+عکس

417 بازدید | 22 پست

سلام دوستان کسی هست خودش یا شوهرش ساعت فروشی داشته باشن من میخوام ببینم چند سال پیش این ساعتی که بهم هدیه دادن قیمتش چنده خواهش میکنم اگه کسی ساعت فروشی داره کمکم کنه ممنون الان عکسشو میزارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستییی یکی ک بقول اسی سردرمیاره بگه چه ساعت مردونه مناسب 20ساله خوبه ک در حد چهار صد پونصد تومن باشه لطفاا

https://www.karzar.net/visa.   . برای خروج افغانی ها از کشور بزن رو این لینک تو امضا شرکت. کن . امضای منو کپی کن تو امضات
راستییی یکی ک بقول اسی سردرمیاره بگه چه ساعت مردونه مناسب 20ساله خوبه ک در حد چهار صد پونصد تومن باش ...

الان ی  دوره  ای  ک  حق  انتخابت  بین  چندتا کالا یا  برند  نیست  هزاران   برند و مدل وجود داره  باید بری  کمی  بگردی  ببینی  

اگه از برند خاصی هست گوگل سرچ کن حدود قیمتها رو میاره

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

.

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!