2777
2789
عنوان

درد داخل ناف 😭

2799 بازدید | 18 پست

تقریبا ۲ روز مونده به پریودیم ولی داخل نافم تیر میکشه و یکم سمت چپ شکمم دلیلش چیه؟ همه علائم پریودی هم دارم ممکنه نافم پاره شده باشه؟؟ 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

عفونت نداره نافت؟ 

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه آپاندیسیت باشه پاهات و جمع کن تو شکمت اگه درد بهتر بشه ممکنه باشه

کمرمم درد میکنه  اصلا یه جوریم😭

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
نه ممکن نیست شاید درد رحمته میزنه به ناف کیست نداری؟  شایدم نافت عفونتی چیزی داره قرمز اینا نش ...

نمی دونم 

نه قرمز نیست 

ممکنه به خاطر پریودی باشه؟؟

فکر کنم آپاندیس سمت راست ولی خب میگه پریود حس میکنم از رحمشه شاید کیست تخمدان داره

من کیست داشتم اصلا درد نداشتم مثل پریودام عادی بود تازه با کیست حامله شدم دریغ از ذره ای درد

فکر کنم آپاندیس سمت راست ولی خب میگه پریود حس میکنم از رحمشه شاید کیست تخمدان داره

اگه کیست داشت باشم باید چیکار کنم؟ مگه عوارض بدی داره؟

من باردادم بعضی وقتا داخل نافم تیر میکشه😖

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲