2789
عنوان

حالم بده

127 بازدید | 6 پست

رل سابقم ک تموم شده همه چی الان:)۲سال باهم بودیم سن هم میگم ک نپرسید من ۲۲ اون ۲۷

دیروط ب یکی از دوستام دایرکت داده بوده ک میخواد ببینتش کارم داره ب دوستم گفتم برو واسم صدا ضبط کن 

رفته به دوستم گفته ب (ینی من)هیچ حسی نداره و میخواد بااون باشه دوستم هم پیاده شده صداشو واسم فرستاد 

پیاده ک شد رل سابقم یهش پیام داده ک برو ب (ینی من)همه چیو بگو

منم بهش پیام دادم هررررررچی از دهنم در اومد بهش گفتم جوابش بهم اینه ک مجبورم بودم اینکارو کنم که از خودم دورت کنم زندگیم بده تو دردسر افتادم و من انقدم بی .نا.موس نیستم تو از من چیزی دیدی تاحالا گف اون واسطه بود بفهم گفتم ب خودم میگفتی گف طاقتشو نداشتم هی مینوشت کاش میتونستم بهت بگم چی شده نمیتونم بگم بهت قلبم داره تیر میکشه ...

بهش گفتم ای چرتو پرتاتو واس یکی دیگ تعریف کن میدونم هیچی نیست اگرم بود میوندی میگفتی  الانم برو هیچ وقتم نمیخشمت 

دیدم خواهرش پیام داده ک داداشم پسرعموشو با چاقو زده و حالمون بده و نیومده خونه فرار کرده و گف بهت بگمو این چرتو پرتا منم رقتم ب خود رل سابقم گفتم این دروغاتو تموم کن بخاهرت بگو جمع کنه گفت دیگه هرجور دوست داری فکر کن گفتم بااین حرفا بیشتردارم ازت متنفرم میشم دیگ هیچ وقت پیام نده

ب زنداداشش هم ز زدم امار بگیرم ببینم راسته یا ن گف همچین چیزی من نشنیدم فقط گوشه گیر و افسرده شده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: