2777
2789
عنوان

اسم نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 65 پست
حالا بگو‌ببینم‌اسمهدچیه... من دختر خاله ی نوه ی عموتم🙃🙃

😄😄 بردیا

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم..😍😍

ببین انقدر دلم پیش این اسم مونده، اونروزی تو خیابون یه بچه رو مادرش با این اسم صدا زد بهش گفتم تو زیباترین اسم رو داری 🥲💙 ولی خب دیگه انگار باید بگذرم ازین اسم 

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)
ببین انقدر دلم پیش این اسم مونده، اونروزی تو خیابون یه بچه رو مادرش با این اسم صدا زد بهش گفتم تو زی ...

اگه از اقوام‌نزدیک‌نیست بذار ...آنقدر دوسش داری....اون با بچش تو خونه خودشونه تو هم تو خونه خودتی..

اگه از اقوام‌نزدیک‌نیست بذار ...آنقدر دوسش داری....اون با بچش تو خونه خودشونه تو هم تو خونه خودتی..

نسبتش در حد دخترعمو مثلا. دقیق نمیگم که شناسایی نشم🥲

من علیسام میزارم به هیچ کسم نگفتم هیچ کس جنبه شو نداره یدونه میرم کفش بخرم فردا کل فامیل خریدن😑

علیسام قشنگه معنیش چیه عزیزم؟؟؟ منم  علیسام رو دوس دارم ولی اسم شوهرم علی هستش فک نکنم بشه بزارم 😁

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
نه دختر خوبیه دیگه از اسمه خوشش اومده😉اتفاقا الان عااااشق دخترشم

چه خوب💙

خب نباید میگفتی  جلو کسی اسم مورد علاقت رو . اسم برنا هم قشنگه بزاری .

درست میگی.الان پسر آرشا‌ویر و آریو و دختر هم آرتمیس خیلی دوست دارم و جلوی فامیل هم نمیگم 😄

اگه اون اسم رو خیلی دوست داشته باشم میزارم

مرسی عزیزم 

علیسام قشنگه معنیش چیه عزیزم؟؟؟ منم  علیسام رو دوس دارم ولی اسم شوهرم علی هستش فک نکنم بشه بزار ...

اگه همسرتون هم علی هستن، بنظرم یه اسم دیگه بذارین.

تا روز آخر به کسی نگفتم چون دنبال اسم تک بودم و اگر میگفتم دیگه سوپرایز نبود واسشون

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم