بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خخخ من همونطوری ام نمیدونم چرا ولی بدردم نخورده این عزیزبودنه چنتاتعریف وتمجید بقیه چ کاربردی واس من داره؟
هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه
هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه
اتفاقا دوتاخواهرشوهر دارم چون ازم تعریف میشه چشم دیدن منوندارن
بعضی ها هم هیچ کار نکنن عزیزن مثل دخترخالم که نه سلام بلده نه حرف زدن ولی همه عاشقشن و به سرش قسم میخورن ولی من ستارم سیاهه هیشکی دوسم نداره البته زبونم خیلی تلخ و تیره😂