2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره عزیزم گره افتاد توی ازدواجم  

منم چله و ختم زیاد برا ازدواج گرفتم، تقریبا با هر چله خواستگار برام میاد ولی متاسفانه شرایطمون با هم جور نیست، شما ختم که برمیدارین خواستگار براتون میاد؟

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
آره عزیزم گره افتاد توی ازدواجم 

واای منم همینجورم گره افتاده توی ازدواجم ،همین چن وقت پیشم یه خواستگار داشتم همه چیز داشت خوب پسش میرفت تا باباش مخالفت کرد و همه چی بهم ریخت😔انقد ناراحتم💔تو رو خدا اگه ختم مجربی دیدی به منم بگو

منم چله و ختم زیاد برا ازدواج گرفتم، تقریبا با هر چله خواستگار برام میاد ولی متاسفانه شرایطمون با هم ...

الهی خدا ازدواج همه جوون ها راحت کنه . خیلی ها گرفتار این موضوع شدن . 

امیدوارم بهترین شخص که تا آخر عمرتون باهاش با دل خوش زندگی کنین امسال توی تقدیرتون قرار بگیره . 

نمیدونم اعتقاد دارید یا نه من خودمم این کار نکردم هنوز ولی از داداشم شنیدم ازدواجش از شهید ابراهیم هادی گرفته .

منم چله و ختم زیاد برا ازدواج گرفتم، تقریبا با هر چله خواستگار برام میاد ولی متاسفانه شرایطمون با هم ...

من مشکل خواستگار ندارم . یعنی برامم مهم نبود هیچ وقت بیاد یا نیاد  ازدواج بکنم نکنم . یک نفر عاشقم شد منم دوسش دارم خانواده ها هم مخالف نیستن ولی ی گره خیلی عجیبی افتاده توی ازدواجمون که حتی الان از هم ۴ ماه بی خبریم فقط میدونم حال اون بنده خدا خیلی بد . خودم ۲۰ کیلو درجا کم کردم سر این موضوع و هزارتا درد و مرض دیگه گرفتار شدم . نمیدونم حکمت خدا چیه 

الهی خدا ازدواج همه جوون ها راحت کنه . خیلی ها گرفتار این موضوع شدن .  امیدوارم بهترین شخص که ...

ممنون از دعای قشنگتون عزیزم

انشاالله یه بخت عالی قسمت خودتون بشه به حق این ماه مبارک

نه عزیزم این ختمو انجام ندادم ولی ختمای دیگه رو زیاد گرفتم ولی متاسفانه نشد و من بازم ناامید نشدم

واای منم همینجورم گره افتاده توی ازدواجم ،همین چن وقت پیشم یه خواستگار داشتم همه چیز داشت خوب پسش می ...

الهی شما هم به زودی زود امسال خبر ازدواج موفقتون بشنویم عزیزم . حتما عزیزم . ولی این بدون شاید من از ی ختمی جواب بگیرم از یکی نه . تا خدا چی بخواد برای آدم 

من مشکل خواستگار ندارم . یعنی برامم مهم نبود هیچ وقت بیاد یا نیاد  ازدواج بکنم نکنم . یک نفر عا ...

از خدا بخواه اگه به صلاحته قسمتت بشه، مطمئن باش اگه قسمت هم باشین به هم‌ میرسین، انشالله خدا بهترینها رو برات رقم بزنه

ممنون از دعای قشنگتون عزیزم انشاالله یه بخت عالی قسمت خودتون بشه به حق این ماه مبارک نه عزیزم این ...

مرسی عزیزم . الهی برای همه جوون ها خود حضرت فاطمه آستین بالا بزنن برامون . 

اینی که گفتم ختم نبود . داداشم رفته بود راهیان نور چند سال میخواست ازدواج کنه جور نمیشه . اونجا انگاری توی کانال کمیل ی دفتر بوده مینوشتن داداشم اونجا مینویسه داداش ابراهیم سال دیگه من باید با زنم بیام اینجا تمام  . یک ماه بعد سفرش ازدواجش اوکی میشه 

خودم تا حالا توسلی نکردم به شهدا اینم داداشم گفت بهم .

مرسی عزیزم . الهی برای همه جوون ها خود حضرت فاطمه آستین بالا بزنن برامون .  اینی که گفتم ختم ن ...

خدا رو شکر که داداشتون حاجتشون رو گرفتن

انشاالله قسمت همه ی جوونا، همچنین شما و خودم🙏