2777
2789
من دنبال نذر مجربم ،شما چجور نذر کردید؟میشه بگید؟۶۰ سوره یس نذر حمزه سید الشهدا خوندید،بعد حاجت گرفت ...

عزیزم من حاجتمو گرفتم بعد خوندم امروز روز ۴ ام هستم خیلی مجریه حتما امتحان کن راجبش بخون تو همین سایت خیلی ها حاجت گرفتند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت بند مسئله ای نبودم توی این دنیا  که نذر کنم همیشه سپردم به خدا . ولی از دی ماه مشکلی برام پیش اومده زندگیم زیر و رو کرده برای اولین بار دارم نذر و دعا میکنم  فعلا که هر کار کردم جوابی نگرفتم 😔

اسی من ۶ سال پیش همین نذرو کردم و انجام دادم. شب دهم امام حسین به خوابم اومد. ولی حاجت نگرفتم. نمیدو ...

عه حتما صلاحت چیز بهتری بوده عزیزم ولی من اول حاجتمو گرفتم بعد خوندم ولی خیلی نذر مجربیه میگم حتی من خودم باورم نشد صبح که شد دلم بدجور گرفتم گفتم حاجتمو ندادی منم یادم میمونه در عین ناباوری شبش به حاجتم رسیدم 

هیچ وقت بند مسئله ای نبودم توی این دنیا  که نذر کنم همیشه سپردم به خدا . ولی از دی ماه مشکلی بر ...

ایشالله که اتقاق های خوبی برات بیفته و حاجت روا بشی این رو امتحان کن عزیزم دعای نادعلی هم عالیه

حاجتت میشه بگی در مورد چی بوده؟ کاری بوده ازدواجی بوده  عشقی مشقی بوده

من زندگی ام خیلی بهم ریخته بود منتظر یه تماس بودم که واقعا همه چیز رو تغیر میداد تو زندگیم و اینکه هیچ امیدی من نداشتم که اون اتفاق مهم برام بیفته 

برای چه حاجتی این نذر رو کردی؟

من زندگی ام خیلی بهم ریخته بود منتظر یه تماس بودم که واقعا همه چیز رو تغیر میداد تو زندگیم و اینکه هیچ امیدی من نداشتم که اون اتفاق مهم برام بیفته 

ایشالله که اتقاق های خوبی برات بیفته و حاجت روا بشی این رو امتحان کن عزیزم دعای نادعلی هم عالیه

فدات عزیزم انشاا با دعا دوستان . این انجام دادم البته گروهی توی همین نی نی سایت . ی هفته پیش تقریبا تموم شد . 

دعا نادعلی چله بگیرم ؟ 

فدات عزیزم انشاا با دعا دوستان . این انجام دادم البته گروهی توی همین نی نی سایت . ی هفته پیش تقریبا ...

برو تو گوگل متناسب با حاجتت سرچ کن اما من چله گرفتم یا میتونی تا روزی که به حاجتت برسی بخونی

فدات عزیزم انشاا با دعا دوستان . این انجام دادم البته گروهی توی همین نی نی سایت . ی هفته پیش تقریبا ...

جسارتا برا ازدواج‌ میخواین چله بگیرین؟

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست