2789
عنوان

دیگه کم اوردم..

152 بازدید | 17 پست

هرجا برم میبینمش نمیتونم بخوابم همش فکر فکر با هر اهنگی اون لعنتی یادم میاد قلبم انگار دیگه مال خودم نیست ..مال اون لعنتی شده.. من باید چیکار کنم؟ این حسی ک بهش دارم تا اخر لحظه مرگم باهام میمونه کاری ازم ساخته نیس ..همه میکنن نکن ولی چرا باز حالم بده؟ بیدار بیدار دلتنگی دلتنگی نه من برام فرقی نمیکنه دیگ مرده بودن یا زنده بودن فقط بگید چیکار کنم قلبم هرروز با خبرای جدید ازش آتیش نگیره ک دختر بازی میکنه:)؟منو بازی داد منو عاشق کرد ... من (کم اوردم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میفهمم که سخته و درکت میکنم. اما یه لحظه به خودت فکر کن و به کاری که باهات کرد. چرا بازم بهش فکر میکنی و میخوایش؟ دوستت نداشته پس بخاطرش خودت رو آزار نده. رفتنی باید بره. مطمئن باش خیلی خیلی بهتر از اون هم هستن که قدر تو رو همونطور که باید بدونن میدونن. سعی کن خودت رو مشغول کنی. حواس خودت رو پرت کنی و اصلا بهش فکر نکنی. هر بار یاد کاری بیفت که باهات کرد و سعی کن قبول کنی که مناسبت نبوده.

اون چیزایی ک باعث میشه بیفتی یادش و از خودت دور کن این ی چیز طبیعی هست حتی شده ی مدت اهنگ گوش نکن یا افتادی یادش یگو خب ک چی من لیاقتم بیشتر بود دیدیش خودت و یزن به ندیدن ب خودت بگو من اگه ندارمش چون لایق هر کسی نیستم گاهی اوقات ادم باید ارزش هایی که داره رو یه یاد بیاره ارزش هایی که به خاطر فرد مقابلش شاید کنار گذاشته ارزش هات رو به یاد بیار وقتی ازش خبری داری میشنوی توجه نکن گوش نکن اصلا از اون جمع فاصله بگیر 

من تونستم تو هم میتونی 🙂

ﭘﺧش ﻭ ﭘﻟﺍ توی ذﻫن ﻣنی :)🖤👩‍🦯
میفهمم که سخته و درکت میکنم. اما یه لحظه به خودت فکر کن و به کاری که باهات کرد. چرا بازم بهش فکر میک ...

من قرار نبود عاشقش بشم اون ادعا کرد دوسم داره:) منو بازی داد..با وجود کثافت کاریاش وقتی میبینمش قلبم رو هزار میره:)..

ببین ی روزی هم میرسه پ ادم نه با دیدن اون فرد نه با شنیدن خبری از اون نه با دیدن اون با شخص دیگه ای هیچ حسی بهش دست نمیده حتی حس نمیکنه قلبش داره تیکه تیکه میشه شاید ی پوزخند بزنه و رد بشه نه به اون فرد حس خوبی داره نه بد نه عاشقشه نه متنفره نه ازش خوشش میاد ن بدش میاد ی حس بی حسی داره به اون یه حسی ک فقط باعث میشه اگه دیدیش و  اومد سمتت باعث بشه به موقع بهش تیکه بندازی در کمال ارامش ارامشی از درون قلبت ارامشی که با تیکه هات قلب خودت پودر نشه مطمئن باش یه روزی به همه اینا میرسی 🥲

منم رلم میگف دوسم داره ولی بعد دیدم خیانتش رو ولی خب زیر بار نمیرفت تازه ادای اینا ررو در میاورد ک کاری نکردن و طرف مقابل بهشون تهمت میزنه ادای این عاشقااا مسخرست نه ولی تونستم ازش رد بشم تو هم میتونی :))