2789
عنوان

ادما

68 بازدید | 2 پست

چند ماهه نامزدمو از دست دادم که رفیق صمیمی داداشم بود وقتی فوت کرد داداشم ذره ذره آب شد دو روزه داداشم رو هم از دست دادم دارم نابود میشم هردو ۲۸سالشون بود آزار شون به کسی نمی‌رسید نماز و روزه ی قضا نداشتن همش عذاب کشیدن هردو همیشه باهم بودن جایی کیو رو تنگ کرده بودن تو این دنیا که رفتند که هردشون زیر خاکن دلم تنگه براشون از بچگی هرسه باهم بودیم خودم داداشمو کفن کردن گذاشتم تو قبر خودم دیدم نامزدم رو چجوری داداشم گذاشت تو خاک دارم دیوونه میشم دلم تنگ شده براشون دیشب تا صبح پیشون بودم بغل هم خوابیدن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🥲🥲🥲🥲🥲🥲جنت مکان باشن

این اتفاق برای دختر عموی منم افتاد اول نامزدش تصادف کرد ۲۰ روز بعدم برادرش 🥲🥲

گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را  گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را  تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم  صد کار کنی که مِی غُلامست آن را 
🥲🥲🥲🥲🥲🥲جنت مکان باشن این اتفاق برای دختر عموی منم افتاد اول نامزدش تصادف کرد ۲۰ روز بعدم برادر ...

نامزدمو داداشم از بچگی باهم بودن تو همه چی شبیه هم بودن دارم دیوونه میشم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.