2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صد در صد🦋

ماهم جزئی از کائنات هستیم... تمام انرژی هاااا جزئی از کائنات هستند.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
میشه بگی چطو باهاش ارتباط برقرار کنیم؟

از چیزایی که نتیجه گرفتم و باعث موفقیتم شدن :

خواسته امو میگم و رها میکنم میسپارم بخدا و اصرار نمیکنم بابتش .

خیلی رفاقتی خواستمو میگم .

باورهای مثبت میسازم و نتیجه عالی گرفتم مخصوصا ازین مورد .

خداوند رو شکر میکنم در همه حال . هر لحظه.  

تلاش میکنم در حد تراکتورررر و نتیجه خوب هم گرفتم . 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
اانقدر نرژی داری که ازت انرژی گرفتم❤️😍

سلامت باشی خوشحال میشم کمکی باشم . ولی خواستم بگم با همین چیزایی که بهتون گفتم به شعل خوب درآمد رو به خوب . و همسر و زندگی خوب به همه چیز رسیدم با کمک خداوند 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
میشه بگید از کجا شروع کنم؟

از پاکسازی شروع کنید.

با احساس بگید...، خدایا متاسفم خدایا دوستت دارم، منو ببخش، متشکرم

خدایا متاسفم که از افکار، باورها، احساسات و انرژی‌های ناشی از خاطرات گذشته‌ام آگاه نبوده‌ام.

لطفاً مرا ببخش که به خاطر بی‌توجهی به درونیاتم در حال تجربهٔ مسائل فعلی هستم.

متشکرم که مرا از این افکار، باورها، احساسات و انرژی‌ها، پاک و رها می‌کنی.

دوستت دارم.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

در طول روز بابت هرچیز کوچک و بزرگ شکر گزار خدا باشید... بگید خدایا شکرت. شب ها موقع خواب و صبح قبل بلندشدن از رختخواب.. ششکر گزار نعمتهایی که دارید و ندارید باشید(مثلا خدایا شکرت بخاطر شغل عالی که دارم، درصورتی که هنوز بدستش نیاوردین)