2777
2789
عنوان

معجزه خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 6515 بازدید | 39 پست
دکتر ترسوندم اونم خیلی زیاد رفتم یه دکتر دیگه گفت اصلا اقدام نکن دیگه تا سه ماه فولی نداری باید تقوی ...

چقدر حس بدیه منم نوبت سنو دارم دعا کن واسم فولی داشته باشم واقعا خیلی دلم میخاد مادر بشم🥺😓😔

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
دکتر ترسوندم اونم خیلی زیاد رفتم یه دکتر دیگه گفت اصلا اقدام نکن دیگه تا سه ماه فولی نداری باید تقوی ...

چن وقته ازدواج کردی

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتن باید چربی شکمتو آب کنی و منی ک کلا ۶۹ کیلوام ...چای سبز خوردم هر سه ماهو لاغر شدم کلیییی شاید ده کیلو اینا .

خیلی رعایت میکردم ماه سوم سونو نوشتن رفتم داخل دکتره گفت سایز فولی پنج ... ده ...چهار ....مردمو زنده شدم گفتم خدایاااا هنوز همونه که...

از کجا وضعیت فولیکول رو میفهمن؟ با سونو؟

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐

فولی باید بالای ۱۸ باشه ...شوهرم پسر خیلی دوست داله و رژیم میخواست و منی که ۹ ماه اومدم و رفتم و کلی دعا میکردم ک باردار شم چه برسه ب دختر پسر بودنش ....گفتم دیگ نمیشم اخه چرا من چرا ۹ ماه چرا انقدر زیاد 

هر بار ک پریود میشدم کلیییی گریه میکردم زنگ مززدم حرم امام رضا و ازش بارداریمو میخواستم از یه هفته قبل پریود مدام دسشویی بودم و چک میکردم ک تهشم بارداری در کار نبود ....خلاصه ماه دهم نه سونو رفتم نه دکتر نه هیچی 

تعریف سیاهدانه عسلو میکردن .چای سبز و ایطو چیزا فقط همینارو خوردم و یه شب درمیونم اقدام داشتم ک خداروشکر اون ماه گرفت .غصه نخور عزیزم 

خیلیا سریع باردار میشن خیلیا طول میکشه به حرف دکترا گوش نده میترسونن ادمو 

الان رفتم دکتر نوبت سنو‌داده گفته ۱۲ پری ولی دقیقا تو‌تعطیلات شنبه یکشنبس نمیدونم هستش یانه😑

شنبه یکشنبه همه جا تعطیله ک 

برا من چهارده پری میرفتم معمولا سونو