2777
2789
عنوان

معجزه خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 6512 بازدید | 39 پست
ایشالا ی پسر سالم وخوش سیما بغلت بگیری درسته ارزوهای هر شخص متفاوته برامنم دعا کن باردار بشم مرسی&nb ...

پناه بر خدا 

خدابزرگه سال دیگ همین موقع ها یا بچت بغلته یا خبر بارداریتو میدی شک ندارمممم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من کوچیکترین دعاهامم براورده شه معجزس انگار.... خدارووشکر که نی نی دار شدین 😍😍😍

انشاله که هرچی دلت میخواد وبه صلاحته برات اتفاق بیفته.منم ازوقتی فهمیدم باردارم دلم دختر میخواست همونم شد.

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
من  چندماهه اقدامم قبلش اقدام نداشتم ولی دوست داشتم زود باردار بشم البته پری هام‌نامنظمه 🥺

من کاملا منظم و بی هیچ مشکلی بودم قبل بارداری رفتم سونو دادم و وضعیت بدنمو سنجیدمو چمیدونم ازمایش کامل و همه چی .فولیکولام یجو بود که دکتره گف دوقلو زایی داری حتی ....گذشت و بعد ۶ ماه باردار نشدم و کلی ترسیدم اخه چرا انقدر طول کشید جاریام فقط با یک بار گرفته بود و ماه اول باردار شدن و من ۶ ماه.....خلاصه بشدت میترسیدم و چون چنتا از اقواممون نازایی دارن ترسم بدترم شد ...گذشت و رفتم دکتر 

کاش خدا این معجزه رو به منم نشون بده😓

بهش میرسی مطمئن باش.امیدت به خدا باشه.من به این باور رسیدم که دکترا هیچ کاره هستن دارو واینا بهانه اس.فقط کافیه خدا بخواد

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
من  چندماهه اقدامم قبلش اقدام نداشتم ولی دوست داشتم زود باردار بشم البته پری هام‌نامنظمه 🥺

منم ۱ سال و نیمه اقدامم مث حس تو داشتم ماه های اول فک میکردم زود میشع.🥺 حتما دکتر برو

منم نامنظمی پری هام

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐
منم ۱ سال و نیمه اقدامم مث حس تو داشتم ماه های اول فک میکردم زود میشع.🥺 حتما دکتر برو منم نامنظمی ...

الان رفتم دکتر نوبت سنو‌داده گفته ۱۲ پری ولی دقیقا تو‌تعطیلات شنبه یکشنبس نمیدونم هستش یانه😑

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
دکتر سونو نوشت وضعیتمو ببینه فولیکولام شده بود زیر ده میگفت چیخوردی چیکار کردی ....و منی ک نمیدونستم ...

ای بابا نکنه تغذیه نامناسب داشتی چرا باید اینجور بشه

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
خب

دکتر ترسوندم اونم خیلی زیاد رفتم یه دکتر دیگه گفت اصلا اقدام نکن دیگه تا سه ماه فولی نداری باید تقویت کنیم ...چنتا دارو نوشتن برام رفت تا سه ماه بعد یعنی ۹ ماه که اقدام بودم و هنوز باردار نشده بودم بی هیچ عیب و ایرادی