2777
2789

در راستای دو تاپیک قبلم بگم نمیدونم چرا خیلیا باور نکردن… ینی شما هیچکس نمیشناسید ک انلاین شاپش گرفته باشه ؟؟؟ و پر فروش شده؟؟ منم ۶ سال کار زحمت کشیدم ب اینجا رسید… 

بعضیا گفتن تبلیغ میکنی… (( من حتی نگفتممم چ محصولی دارممم حتی نگفتم بخرید(اصن نیاز ندارم)) 

چندتا گفتن پیجت بده حتی ندادم🫤🫤🫤🫤

حالا مشورت میخوام بچه ها من اولین بارم ک درامدم ی تکون درست حسابی خورده و ت شوک هستم…. 

نمیدونم با سود کارم چیکار کنم؟؟؟ کارم ر بیشتر هی گسترش بدم و تبلیغ کنم 

یا برم جم کنم ماشین شاسی خیلیییییی دوس دارممممم (( کار خدا ببین😔😂😂😂دو سال پیش ت فکر رنو خریدن بودم)) 

یا هم اینکه طلا بخرم 

میشه راهنمایی کنید 

جوری ک تخمین زدم 

اگ خوب مشتری بیاد ۱۲۰ در میارم (( ک مرتب تبلیغ کنم و بلاگرا برام بذارن )) اگ ک کم مشتریییی باشه ماهی ۴۰ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انلاین شاپا دارن این درامدو اگه کارشون بگیره

نمیدونم بده من پولاتو🥺

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

اگه جای پیشرفت داره یک سال دیگه هم درآمدتو بزار رو گسترش و پیشرفت کارت

بعد از اون درآمدت هم که بالاتر رفت اونموقع شروع کن پس انداز

نظر منه 

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊

منم همینقدر در میارم

مال من که خب چون هنوزم داریم جهیزیه میخریم دیگه مجبورم یه مقداریشو اینجا خرج کنم

بقیشم سرمایه گزاری میکنم 

چنتا خونه هم گرفتم که دادم اجاره

هی بیشتر میشه دیگه

کاربری مال ۲ نفره🦥