به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
پتو رو بنداز روی بخاری ، خوب که داغ شد دوباره بنداز روش
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود). گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630
اگ ماست نشد ک خراب شده دیگ پنیر نمیشه. باید یکم ماست پر چرب هم میزدی به شیر ک ولرم بود جوری که دستو تقریبا اذیت کنه اضاف میکردی خوب به هم میزدی و میپوشوندی تا پنج شیش ساعت ماست میشد
your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the 𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
فک کنم شیرش داغ بود که مایه زدم اگه هنوز صبر کنم الان چهار ساعته فک میکنی ماست میشه
وا چرا چهار ساعته رفتی سراغش من هر هفته ماست میزنم شب میزنم میزارم بغل رادیاتور روشو میکشم صبح ساعت ۸ برمیدارم تا یکی دو روز قاشق نمیزنم اگه یکم آب هم داشته باشه با ملاقه کوچیک از کنارش برمیدارم میشه مثل ماست چکیده