pastilsorati مدیر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2180 عنوان خانوما ی لحظه میایین مشورت... | مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 23 پست چندوقت دیگه عقد داداشمه محضری هست و مراسم نداریمدوسال دیگه عروسی میگیرنحالا بنظرتون کادو باید داد سر عقد یا ن همون عروسی کافیه؟مادرپدرم کادو میدن سرعقدمنم باید کادو بدم بنظرتون؟متاهل هستم درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊 1402/01/07 | 13:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pastilsorati مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2180 از پدر مادرت چرا مشورت نمیگیری اونا بهتر فرهنگ خانوادتو بلدن پدر و مادرم گفتن نیاز نیستولی میترسم خواهرای عروس کادو بدن من ندم کم بیارم درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊
پاستیل_کوکا عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 750 پدر و مادرم گفتن نیاز نیست ولی میترسم خواهرای عروس کادو بدن من ندم کم بیارم خب یک تومن بزار تو پاکت بزا تو کیفت اگدیدی دادن توهم بده ندادن رو نکن
pastilsorati مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2180 خب اگه پدر و مادرت میده، شما هم بدی بهتره برا من هیچ کس کادو نداد موقع عروسی دادن ولا منم سرعقد هیشکی کادو نداد بهم فقط مادر پدرم کادو دادن با مادرشوهرپدرشوهرم درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊
pastilsorati مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2180 خب یک تومن بزار تو پاکت بزا تو کیفت اگدیدی دادن توهم بده ندادن رو نکن اره اینجوری خوبهممنون عزیزم درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊
گردو۱۳ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 2736 بنظرتون چند بزارم ک زشت نباشه چون برا عروسیش یا ربع سکه میدم یا نیم نیاز نیست خیلی بزارین. بستگی داره تو خانواده چجوری کادو میدین.
رها3923 عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 8216 ولا منم سرعقد هیشکی کادو نداد بهم فقط مادر پدرم کادو دادن با مادرشوهرپدرشوهرم برا من پدر و مادرا هم ندادن، همشون نگه داشتن برا جشن عروسی.شما تو پاکت ۱تومن بذار، اگه دیدی از طرف عروس خواهر و برادراش دادن، شما هم بده، اگه نه، فرداش برو برا خودت یه شومیز و شلوار خوشگل بگیر🤣 همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
baby_yodaaa عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 115 سلام اسی توروخدا حلال کن ک پیام گذاشتم تاپیکت،برا شفای بیمار ختم صلوات گذاشتن،زمان براش نذاشتن ھرموق ... 50/60 تا خوندم دقیق نمیدونم از دستم در رفت حقیقتا اولین باره صلوات میفرستم بوس به همتون جز س*ا*ن*د*ی*س خور های عزیز🫂🥤
pastilsorati مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2180 فداتشم عزیز دلم 😘😘 درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊