2777
2789
عنوان

روزه بگیرم یا نه؟

590 بازدید | 32 پست

امسال انگار ضعیف تر از پارسالم بی حال میشم و ضعف میکنم یه ساعت مونده به اذان بلند شم سرم گیج میره

بعد افطاری هم نمیتونم زیاد بخورم یجا دعوت بودیم یه ذره سوپ خوردم برنج و کباب بود غذای اصلیشون یه ذره کشیدم ولی نتونستم ببخشید گلاب به روتون ولی یکم‌چیز سنگین گوشت اینا بخورم حالت تهوع میگیرم.

الانم سردرد دارم شما هم اینجوری میشین یا من نباید دیگه روزه بگیرم؟

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما کم خونی منم بخاطر معدم و سرگرم گیج میره نمیتونم روزه بگیرم 

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

توقع دارید روزه بگیرید مثل روزای عادی باشین؟

طبیعیه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

عزیزم اینا مجوز روزه نگرفتن نیست بهترین مرجعت خودتی اینجا یه عده کلا با ذات روزه مخالفن صرف نظر از حال خوب یا بدت بنابراین جای این پرسش اینجا نیست،در ضمن اگه روزه سختی نداشت که دیگه چه فایده داشت همه میگرفتنش دیگه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

منم مثل خودت

بدون سحری روزه میگیرم

افطار تا افطار یدونه لواش یا ۱/۴ بربری

دیگ نمیتونممم بخورم حالم بد میشه

دلمان روشن است به اتفاقات خوب در راه مانده...🍃🤍دختر شمالی🌊کارشناسی حسابداری👩‍🎓متاهل🫂💝
نه اگه حالت نرمال نیست فعلا نگیر..

شما مرجع تقلیدی؟؟

حتی پزشکا نمیگن بگیر یا نگیر

میگن از مرجعت بپرس

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بارداری

مجردم ولی نه سحری نه افطاری نمیتونم درست حسابی بخورم یکم بخوام بیشتر بخورم ببشتر از نصف بشقاب قاشق بزارم تو دهنم حالم بد میشه

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

همه همینطور میشن

نمیشه که مث روزای عادی باشی

تقویت کن خودتو.سحری بیشتر بخور

🇮🇷🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

توقع دارید روزه بگیرید مثل روزای عادی باشین؟ طبیعیه

اخه قبلا اینطوری نبودم الان چپه میشم قشنگ.قبلا انکار نه انگار روزه ام به کارام میرسیدم راحت

اخه قبلا اینطوری نبودم الان چپه میشم قشنگ.قبلا انکار نه انگار روزه ام به کارام میرسیدم راحت

مولتی ویتامین بخور بعد افطار